Τελευταία Νέα

28/8/21

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (1-1). Καρλίτος (18') και Μπενίτο (40') οι σκόρερ. Πήραν χρόνο συμμετοχής οι Κουρμπέλης και Πούγγουρας.

Μακριά από τη νίκη σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι έμεινε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι πράσινοι είδαν τον Καρλίτος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, στο 40' του αγώνα όμως ήρθε η απάντηση από την πλευρά των παικτών του Μίλαν Ράσταβατς, με τον Μπενίτο να κερδίζει τον Διούδη (σ.σ.: όγδοο φιλικό παιχνίδι στο οποίο το τριφύλλι δέχθηκε γκολ).

Ο Παναθηναϊκός πίεσε στο δεύτερο μέρος, έδειξε διάθεση να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ -και μαζί την πρώτη φιλική νίκη στην προετοιμασία- αλλά δεν τα κατάφερε. Τόσο η προσπάθεια του Μακέντα στο 68' όσο κι εκείνη του Καμπετσή στο 74' δεν κατέληξαν στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να παραμείνει το "Χ" μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε φιλικό τον Κουρμπέλη και τον Πούγγουρα, με τον πρώτο να περνά στον αγωνιστικό χώρο στο 79' και τον δεύτερο στο 65'. Για τον αρχηγό των πρασίνων αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή σε αγώνα (πλην του μισαώρου που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό Β' πριν από μια βδομάδα) μετά από οκτώ μήνες, ενώ κι ο δεύτερος έδειξε να καλύπτει μέρος του χαμένου ρυθμού μετά από την απουσία αρκετών εβδομάδων στην προετοιμασία.

Ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, έστω κι ανεπίσημο, έκανε ο Λούντκβιστ, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 63ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Μπουζούκη.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Διούδης (46' Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46' Σάντσες), Χουάνκαρ, Βέλεθ (65' Πούγγουρας), Σάρλια, Ρούμπεν (79' Κουρμπέλης), Μαουρίσιο (46' Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (63' Λούντκβιστ), Ενγκμπακοτό (58' Καμπετσής), Καρλίτος (76' Χατζηθεοδωρίδης), Ιωαννίδης (46' Μακέντα).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής (46' Παπαδόπουλος), Καρμόνα, Τασουλής (46' Άλβαρες), Αντζουλάς (46' Καστάνιο), Χριστόπουλος (46' Ατιένθα), Ιγκλέσιας (46' Βαλιέντε), Σανταφέ (46' Μουνάφο), Κανελλόπουλος (46' Ριέρα), Ρέγκις, Τιλίκα (46' Καπίγια), Ασιέρ Μπενίτο (46' Μπαράλες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου