Τελευταία Νέα

28/8/21

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 2-3 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε σε φιλική αναμέτρηση τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες, με τους Αγρινιώτες να επικρατούν 3-2 σ' ένα ματς με ρυθμό και αρκετά γκολ.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Οι Αγρινιώτες ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη επικρατώντας 3-2 σ' ένα δυνατό παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις.

Οι Αγρινιώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 18ο λεπτό με τον Βργκοτς με κεφαλιά. Ο Περέιρα ήταν ο άτυχος του αγώνα, καθώς χτύπησε στον ώμο και αντικαταστάθηκε, ενώ υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα πριν απ' το ημίχρονο με τον Ντίας στο 42'.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ρυθμό και φάσεις, με τον Παντελάκη να μειώνει στο 62'. Ο Παναιτωλικός βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μάλη, πριν να μειώσει ο Λώλης εκ νέου στο 79' διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (80΄ Καραγιάννης), Κάργας, Εραμούσπε (59΄ Εραμούσπε), Πίρσμαν (76΄ Οικονομόπουλος), Γκαρντάφσκι (59΄ Τριάδης), Καραχάλιος, Ντομίνγκες, Μορέιρα (59΄ Μπρένερ), Περέα, Κόντε (72΄ Λώλης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες (46΄ Μελισσάς), Γιουι, Βργκοτς, Μάλης (74΄ Κορνέλιους), Περέιρα (24΄λ.τρ. Χουχούμης), Ντίαζ, Τσιγγάρας, Βαρόνε (46΄ Βαρονε), Μόρσεϊ (59΄ Ντουάρτε), Μεντόζα, Καρέλης (83΄ Μπελεβώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου