Τελευταία Νέα

28/10/21

5η φάση (Φαση των 28) Κυπέλλου Ελλάδος : Αχέρων Καναλακίου - ΟΦΗ 0-1

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Αχέροντα Καναλακίου και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με εκτέλεση πέναλτι του Καστάνιος στο 25'.

Πέρασε από την Πρέβεζα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Αχέροντα Καναλακίου χάρη σε γκολ του Καστάνιος και πήραν την πρόκριση για τη φάση των 16.

Ο ΟΦΗ απέκτησε το προβάδισμα στο σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Καμάου κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Καστάνιος. Ο Ολλανδός επιθετικός ήταν εύστοχος και έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν το παιχνίδι, ενώ στο 67' είχαν ευκαιρία με σουτ του Γρίβα, με την μπάλα ωστόσο να περνάει άουτ. Ο Αχέροντας έχασε ευκαιρία στο 80' με τον Βέρμπη να μην βρίσκει δίχτυα σε κενή εστία. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρόκριση.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βαγγέλης Τζιάρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππίας, Παπανίκου, Ζδραβος, Φράγκος, Πότσης, Γεωργίου, Βέρμπης, Τσούτσης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς (46' Μεγιάδο), Γκαγέγος (46' Λυμπεράκης), Ναμπί (60' Γρίβας), Φαν Ντάινεν (60' Νέιρα), Καμάου, Καστάνιος (75' Ντουρμισάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου