Τελευταία Νέα

21/11/21

10η Aγωνιστική Super League 1 : Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0

Με δύο τέρματα του Ευθύμη Κουλούρη ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και πήρε την πρώτη του νίκη στη Super League Interwetten.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Super League Interwetten αφού επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Οι παίκτες του Παράσχου, ο οποίος δεν ήταν στο γήπεδο λόγω κορονοϊού, κατάφεραν να εγκλωβίσουν το Δικέφαλο και να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από 779 ημέρες (τελευταίο του γκολ στο Τουλούζ - Μπορντό 1-3 στις 05/10/2019).

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ήταν φλύαρος, απείλησε κυρίως από αέρος και με στατικές φάσεις και πλήρωσε τις ολιγωρίες του στην άμυνα.

Απειλούσαν μόνο από αέρος.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και προσπάθησε να σκοράρει. Στο 5' ο Κρέσπο δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του δεύτερου να μην ολοκληρώσει καλά τη συνεργασία των Άκπομ και Μπίσεσβαρ.

Από εκεί και μετά ο Ατρόμητος άρχισε να πατά καλύτερα στο γήπεδο και να κερδίζει μέτρα. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21' όταν μετά από σέντρα του Καστεγιάνο ο Μουνίθ πήρε την κεφαλιά αφύλακτος, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει στόχο.

Ο Κουλούρης έσπασε την κατάρα.

Η ώρα περνούσε στο πρώτο ημίχρονο και όλα έδειχναν πως το 0-0 θα σφράγιζε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ωστόσο, δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν διαφορετική άποψη.

Στο 45ο λεπτό ο Χαρίσης έκλεψε την μπάλα από τον Κούρτιτς στο κέντρο και την έδωσε στον Χαρίση. Εκείνος έτρεξε αρκετά μέτρα και την έδωσε δεξιά στον Μουνίθ. Ο Ισπανός του επέστρεψε αμέσως την μπάλα και ο Κουλούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα μετά από σχεδόν 2 χρόνια.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε βρει το τέρμα της ισοφάρισης όμως ο Κούρτιτς δεν ευστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Πιο δυνατά ο ΠΑΟΚ, δεύτερο γκολ ο Κουλούρης.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν περισσότερο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και από την αρχή πίεσαν τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ήταν συνέχεια έξω από την περιοχή του Γιαννιώτη όμως ξανά δυσκολεύτηκαν στο να πατήσουν μέσα στην περιοχή και να δημιουργήσουν ευκαιρίες με αξιώσεις.

Στο 66' ο Κουλούρης έπεσε στην περιοχή μετά από μονομαχία με τον Βαρέλα. Ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ωστόσο στη συνέχεια του είπαν από το VAR να ελέγξει τη φάση.

Ο Ευαγγέλου έκρινε ότι τελικά υπήρξε παράβαση και έδειξε την άσπρη βούλα παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Δικεφάλου. Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0 για τον Ατρόμητο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Περιστερίου.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο – Κιβρακίδης (84' Βασιλαντωνόπουλος), Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ντένιτς), Καστεγιάνο – Μουνίθ (84' Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (77’ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο (62’ Σίντκλεϊ) – Σβαμπ (62’ Μουργκ), Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς Α., Μπίσεσβαρ (73’ Σφιντέρσκι), Ελ Καντουρί (81’ Εσίτι) – Άκπομ.

Σκόρερ: 45’, 68' Κουλούρης.

Κίτρινες: Κουλούρης, Βαρέλα, Ντένιτς, Κλωναρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου