Τελευταία Νέα

19/11/21

Η Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε τον Ανδρέα Σάμαρη!

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 32χρονος διεθνής μέσος είχε μείνει ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρίσκοντας ποδοσφαιρική στέγη στην Eredivisie για τους επόμενους έξι μήνες. Ο ολλανδικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του δεν αναφέρει κάτι για οψιόν αγοράς.

Ο Σάμαρης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: "Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα περιπέτεια. Είμαι στην Ολλανδία εδώ και λίγες ημέρες και μου αρέσει εδώ.

Είχα μια υπέροχη περίοδο στην Πορτογαλία. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα περιπέτεια και θα κάνω τα πάντα για να είμαι σημαντικός για την ομάδα".

Ο Σάμαρης αγωνίστηκε στην Μπενφίκα επτά χρόνια, καταγράφοντας συνολικά 196 συμμετοχές, με απολογισμό 6 γκολ και 10 ασίστ, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα ένα κύπελλο και δύο λιγκ καπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου