Τελευταία Νέα

31/1/22

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Νάντρεϊ Νάγκο!

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Ιβοριανού επιθετικού Νάντρεϊ Νάγκο, που έμεινε ελεύθερος από τη Σέριφ, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβοριανός επιθετικός, Νάντρεϊ Νάγκο, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Νάγκο στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στη Σέριφ μαζί με Αθανασιάδη, Κολοβό και Ευαγγέλου και αποχώρησε ως ελεύθερος από την ομάδα του Τίρασπολ στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι. Υπενθυμίζεται ότι και ο Κολοβός θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Μολδαβίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: 

"Ο Νάντρεϊ Νταγκό (Nadrey Ange Stephane Dago) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Ο 24χρονος Ιβοριανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Sheriff, ενώ έχει αγωνιστεί στην Osijek, τη Dugopolie και τη Sesvete. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 23.

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού. Ξεχνάω την περιπέτεια που είχα με την καθυστέρηση της άφιξής μου και ξεκινάω δουλειά να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το παρόν, αλλά και το μέλλον που έρχεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου