Τελευταία Νέα

21/3/22

Ιωνικός Νίκαιας : Στην Άρτζες Πιτέστι ο Κωστής Γόντικας!

Μετά από μια σπουδαία χρονιά στον Ιωνικό, ο Κωστής Γόντικας μετακομίζει στη Ρουμανία για να φορέσει τη φανέλα της Άρτζες Πιτέστι και να παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλητή στη Liga Nationala.

Από τη Νίκαια στο Πιτέστι! Μετά από μια σπουδαία σεζόν στον Ιωνικό, ο Κωστής Γόντικας εξασφάλισε το δικαίωμα για μια πολύ καλή μεταγραφή στο εξωτερικό. Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ/σέντερ θα φορέσει τη φανέλα της Άρτζες Πιτέστι για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως έγινε επίσημα γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαρτίου, με στόχο να τη βοηθήσει να κατακτήσει τον τίτλο στη Liga Nationala.

Με 9.1 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.1 μπλοκ ανά 26'51'' συμμετοχής, ο Κωστής Γόντικας ήταν ο πλέον σταθερός ψηλός του Ιωνικού στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που εκτίμησαν δεόντως οι άνθρωποι του ρουμανικού συλλόγου, υπογράφοντάς τον για το φινάλε της φετινής σεζόν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Άρτζες Πιτέστι είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Κλουζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου