Τελευταία Νέα

23/6/22

ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος οι Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας με τους Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι το πρωί της Πέμπτης (23/6).

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέσω ανακοίνωσης, επισημοποίησε το τέλος συνεργασίας με τους παίκτες της. Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι.

"Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κέιλεμπ Στάνκο, Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ και Μίκαελ Γκαρντάβσκι. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

Ο Κέιλεμπ Στάνκο, ο 28χρονος μέσος από την Αμερική, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από το Σινσινάτι, και με την ομάδα των Ιωαννίνων και 20 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Ο Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ, 28χρονος Γερμανός φορ, υπέγραψε στα Γιάννινα το καλοκαίρι του 2021 από την Ρέγκενσμπουργκ και είχε 32 συνολικές εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.

Ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι, 31χρονος από την Γερμανία, που ήρθε το 2021 από την Κρακόβια, είχε 22 εμφανίσεις, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου