Τελευταία Νέα

24/7/22

Χάποελ Ιρόνι Κίριατ Σμόνα - Ατρόμητος 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ)

Ο Ατρόμητος έδωσε το δεύτερό του φιλικό στην προετοιμασία του στην Ολλανδία και ηττήθηκε 1-0 από την Χάποελ Ιρόνι Κίριατ Σμόνα. Επιστροφή για τον Κωτσόπουλο.

Ο Ατρόμητος έδωσε το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και δεύτερο γενικά. Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν 1-0 από τη Χάποελ Ιρόνι Κίριατ Σμόνα.

Οι παίκτες του Κόλμαν είχε κάποιες στιγμές προκειμένου να σκοράρουν, δεν τα κατάφεραν. Στο 64' ο Χαρίσης είχε καλή στιγμή να βρει δίχτυα, όμως αυτό δεν συνέβη. Αντίθετα η Χάποελ άνοιξε το σκορ στο 66ο λεπτό με τον Λουγκάσι, μετά από αδράνεια στην άμυνα.

Στα θετικά για την ομάδα του Κόλμαν ήταν η επιστροφή του Κωτσόπουλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο γόνατο τον Νοέμβρη και τώρα βρίσκεται σε στάδιο επανόδου. Ακολουθούν φιλικά με τη Φένλο (26/7), Φίτεσε (30/7) και Αλ Τάαβον (1/8).

Η ενδεκάδα και οι αλλαγές: Μάριτς (46’ Γιαννιώτης), Μουντές (46’ Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (46’ Σουάρεθ), Σταματούλας (46’ Στρούγγης), Αθανασίου (46’ Πομόνης), Έρλινγκμαρκ (46’ Γκονζάλες), Μουνίθ (46’ Χαρίσης), Κούεν (46’ Οικονομίδης), Ροτάριου (46’ Κλωναρίδης), Δαλαμήτρας (46’ Τζαβίδας), Τζοβάρας (78’ Κωτσόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου