Τελευταία Νέα

26/7/22

Φένλο - Ατρόμητος 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ)

Με τον Ρομπάιγ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρομήτου και να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, η ομάδα του Περιστερίου πήρε φιλική νίκη με 2-1 απέναντι στην Φένλο.

Στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 της Φένλο, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο μεγαλύτερο χρονικά διάστημα της αναμέτρησης.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ μετά από μόλις 19 δευτερόλεπτα από το εναρκτήριο λάκτισμα με σκόρερ τον Κλωναρίδη (δυνατό σουτ στην κίνηση), για να δεχτούν την ισοφάριση στο 23' απ΄πο τον Ρόμερ.

Με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, για να έρθει το δεύτερο μέρος και εκεί να γίνει πρωταγωνιστής ο Ρομπάιγ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Κρις Κόλμαν μπήκε αλλαγή στο 63' αντί του Μουνίθ και ένα λεπτό αργότερα βρήκε δίχτυα, με τον Ατρόμητο να έχει μάλιστα ευκαιρίες και για άλλα γκολ αλλά να μην τις αξιοποιεί και έτσι το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση του Ατρομήτου: Μάριτς, Κιβρακίδης (63’ Μουντές), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Σταματούλας (46’ Σουάρεθ), Πομόνης (63’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ (63’ Τζοβάρας), Χαρίσης (73’ Οικονομίδης), Οικονομίδης (46’ Κούεν), Μουνίθ (63’ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης (63’ Κωτσόπουλος), Δαλαμήτρας (63’ Τζαβίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου