Τελευταία Νέα

27/7/22

Ολυμπιακός: Στην Προοδευτική ο Ηλίας Καραργύρης!

Η Προοδευτική πρόσθεσε ακόμη ένα κομμάτι στο μεταγραφικό της παζλ, με την απόκτηση του πρωταθλητή με τον Ολυμπιακό, Ηλία Καραργύρη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας θα ενισχύσει την ομάδα του Κορυδαλλού τη νέα αγωνιστική περίοδο, προερχόμενος από μία σεζόν με 1 συμμετοχή με την πρώτη και 4 με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Με τους “ερυθρόλευκους” μετρά συνολικά 3 συμμετοχές στη Super League και 4 στη Super League 2, έχοντας πολλές παρουσίες σε αποστολές αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση:

"Ο Ηλίας Καραργύρης στην Προοδευτική!

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησαν οι βυσσινί εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον φέρελπι τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό. Προϊόν των ακαδημιών του Ρέντη ο 20χρονος γκολκιπερ θεωρείται πάρα πολύ εξελίξιμος και αναμένεται να αποτελέσει μια εξαιρετική τριπλέτα με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Λευτέρη Άστρα και τον 19χρονο Μιχάλη Πράνταλο που είναι για τρίτη χρονιά στην ομάδα μας. Με καταγωγή από την Αργολίδα, έχει αγωνιστεί και βασικός με την πρώτη ομάδα των ερυθρολεύκων αφού ο Πέδρο Μάρτινς τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και μάλιστα ήταν και σε αποστολές των ερυθρολεύκων στο champions league.

Παράλληλα αποτελεί και άριστο φοιτητή φυσιοθεραπείας. Καλή επιτυχία Ηλία στην Προοδευτική μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου