Τελευταία Νέα

27/2/23

ΚΑΕ ΑΕΚ: Τέλος ο Κάμερον ΜακΓκρίφ!

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Κάμερον ΜακΓκρίφ, με την "Ένωση" να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Αμερικανού με κοινή συναίνεση. Στους 7 πλέον οι ξένοι της ΑΕΚ, λύθηκε το θέμα με τις αλλαγές.

Ο Κάμερον ΜακΓκρίφ αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν ο ξένος που... περίσσευε στο ρόστερ της ΑΕΚ μετά την προσθήκη του Πιέρ Οριόλα. Απόδειξη; Η ανακοίνωση της "Ένωσης", με την οποία γνωστοποίησε ότι έλυσε το συμβόλαιο του Αμερικανού.

Η ΑΕΚ είχε 8 ξένους παίκτες μετά τις προσθήκες των Οριόλα και Μπρίντον Λεμάρ, κάτι που έκανε σαφές ότι έπρεπε να βρεθεί ποιος εκ των Αλεξάνταρ Μάντσεν ή ΜακΓκρίφ θα κοβόταν για χάρη του Ισπανού (ο Λεμάρ πήρε την θέση του Τιμ Φρεζίερ). Ο κλήρος λοιπόν έπεσε στον ΜακΓκρίφ, κάτι που σημαίνει ότι τόσο ο τραυματισμός του Μάντσεν στην μέση όσο και του Ακίλ Μίτσελ στο πόδι δεν είναι σοβαροί και οι δύο ψηλοί της "Ένωσης" θα επιστρέψουν άμεσα στην δράση.

Μετά την απομάκρυνση του ΜακΓκρίφ, η επτάδα των ξένων της ΑΕΚ είναι η εξής: Μπρίντον Λεμάρ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κένι Γουίλιαμς, Αλεξάνταρ Μάντσεν, Αϊζέια Μάιλς, Πιέρ Οριόλα, Ακίλ Μίτσελ.

H ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει τη «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με τον Κάμερον ΜακΓκριφ. Η ΑΕΚ BC τον ευχαριστεί για την προσφορά του στη «Βασίλισσα» και τού εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του."

Υπενθυμίζεται ότι βάσει κανονισμών μία ομάδα μπορεί να έχει στο ρόστερ της 7 ξένους, αλλά να χρησιμοποιεί έξι εξ αυτών σε κάθε αγώνα της Basket League. Μετά την αντικατάσταση των Φρεζίερ και ΜακΓκρίφ από τους Λεμάρ και Οριόλα, η ΑΕΚ έχει πλέον "κάψει" τις δύο από τις τρεις αλλαγές της για τον δεύτερο γύρο.

Την φετινή σεζόν ο ΜακΓκρίφ είχε 9.1 πόντους και 4.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 6 πόντους και 3.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 18.5 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου