Τελευταία Νέα

6/5/23

6η Aγωνιστική των playouts της Super League 1: Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-0

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan League Interwetten, με τους Αγκιμπού Καμαρά και Κλωναρίδη να πετυχαίνουν τα δύο γκολ. Σώθηκαν και τυπικά οι Αγρινιώτες.

Ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan League Interwetten και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Κλωναρίδης πέτυχαν τα δύο γκολ στο 30' και στο 85' αντίστοιχα, με τους Περιστεριώτες να φτάνουν τους 37 πόντους. Οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν μεν, όμως εξασφάλισαν την παραμονή τους.

Το ματς:

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι Περιστεριώτες είχαν την μπάλα στα πόδια της, με τις ευκαιρίες να είναι λίγες. Σταδιακά, όμως οι Αγρινιώτες γίνονταν πιο επικίνδυνοι. Μάλιστα, ο Τζόναθαν Μόρσεϊ είχε καλή στιγμή για να βάλει μπροστά τον Παναιτωλικό στο 16'.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά στο σκορ. Οι Περιστεριώτες έφεραν την μπάλα στην περιοχή, ο Κλωναρίδης έκανε το σουτ, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν έδιωξε και ο Αγκιμπού Καμαρά με εξουδετερωμένο τον κίπερ του Παναιτωλικού έκανε το 1-0 στο 30'.

Ο ρυθμός ήταν αυξημένος και στο δεύτερο μέρος και αμφότερες οι ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα γκολ. Τελικά αυτό το βρήκε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες έτρεξαν γρήγορα, ο Κωτσόπουλος μοίρασε στον Κλωναρίδης, ο οποίος πλάσαρε στον Ανέστη και έκανε το 2-0 στο 85'.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Περιστερίου.

Σκόρερ: 30’ Καμαρά, 85’ Κλωναρίδης.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών).

Συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Μαυρομάτης, Χατζησαΐας, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού, Οικονομίδης (77' Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος (87’ Τζαβίσας), Ρομπάιγ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (35' Ντουάρτε), Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπουζούκης (46' Ντίαζ), Ξενιτίδης, Μόρσεϊ (74' Καρέλης), Χουάνπι, Πέδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου