Τελευταία Νέα

24/6/23

Μακάμπι Χάιφα - Άρης 4-1 (ΦΙΛΙΚΟ)

Ο Άρης έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στο Ισραήλ, φιλοξενήθηκε από την Μακάμπι Χάιφα στην Ναζαρέτ, με την ομάδα του Τόλη Τερζή να ηττάται 4-1 σ' ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα, με πολλές δοκιμές.

Ο Άρης έδωσε το τελευταίο φιλικό επί ισραηλινού εδάφους. Οι κίτρινοι αναμετρήθηκαν απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, από την οποία ηττήθηκαν με 4-1, λίγες μέρες μετά τη νίκη τους με 1-0.

Το παιχνίδι διήρκησε τρία μισάωρα, καθώς άλλωστε ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Μαόρ Καντίλ σκόραρε, σε μία φάση που δημιουργήθηκε μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Μακάμπι είχε τις ευκαιρίες και νωρίς στο δεύτερο μισάωρο διπλασίασε τα τέρματά της. Στο 43' Οι παίκτες της Μακάμπι άλλαξαν την μπάλα από τα δεξιά. Ο Ελιμέλεχ έκανε το γύρισμα, ο Σουράνοφ άφησε για τον Χαμζά Σιμπλί, ο οποίος έκανε το 2-0 για τους Ισραηλινούς, οι οποίοι είχαν καλή ευκαιρία αμέσως μετά.

Στο τρίτο μισάωρο η Μακάμπι μεγάλωσε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο 74' μετά από ωραία προσπάθεια του Λέβι, ο Ζαρούρα πάτησε στην περιοχή και εκτέλεσε για το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σιμπλί έβγαλε ωραία πάσα στον Τσιμπουτά, ο οποίος πάτησε περιοχή και σκόραρε για το 4-0.

Στο 85ο λεπτό ο Λουίς Πάλμα κατάφερε να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Να σημειωθεί πως ντεμπούτο με τη φανέλα των κιτρίνων έκανε και ο Φατόρε, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Ματαρίτα, Τανούλης, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταμπό, Πάβιτσιτς, Παναγίδης, Τσέρα, Χριστοδουλόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Νταρίτα, Ρουπ, Λουίς Πάλμα, Γκρέι, Ρ. Σγούρος, Φατόρε, Ηλ. Σγούρος, Καραμανλής, Μπεκιαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου