Τελευταία Νέα

28/7/23

Κηφισιά - Ουτρέχτη 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ)

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουτρέχτη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της στην Ολλανδία. Ο Οζέγκοβιτς σκόραρε για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο Δουβίκας για τους Ολλανδούς.

Το πρώτο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε η Κηφισιά, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουτρέχτη. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρότι ήταν επιβαρυμένη από τις διπλές προπονήσεις, έδειξε καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς.

Οι Ολλανδοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Τάσος Δουβίκας στο πέμπτο λεπτό, με την ομάδα των βορείων προαστίων να απαντά με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, το οποίο κέρδισε ο ίδιος έπειτα από κάθετη πάσα του Πρίτσα.

Σε αυτό το φιλικό δεν χρησιμοποιήθηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Αλμπέρτο Μποτία, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιάννης Νικοπολίδης και Θοδωρής Αντωνόπουλος. Το επόμενο φιλικό είναι στις 31 Ιουλίου με τη Φρανκ Μπόρεν.

Η σύνθεση της Κηφισιάς στο πρώτο μέρος: Αναγνωστόπουλος, Σμπώκος, Σάκιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας, Πέιος, Παρράς, Αντερέγκεν, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κρίστινσον, Μπάκος, Μασούρας, Μπαρμπόσα, Σπίνος, Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Δημοσθενιάδης, Νίνης, Τεττέι.

Η αρχική ενδεκάδα της Ουτρέχτης: Ντε Κέιτσερ, Φαν ντερ Μάαρελ, Γιάγκο, Γιένσεν, Μπρούερς, Δουβίκας, Μπουθ, Μαρουάν, Σανιάν, Βαν ντερ Κουστ, Γιένερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου