Τελευταία Νέα

29/7/23

Φόλενταμ - Λαμία 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ)

Η Λαμία ηττήθηκε με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση με τη Φόλενταμ στην Ολλανδία, τη δεύτερη και τελευταία που έδωσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Με ήττα έκλεισε τα φιλικά της στην Ολλανδία η Λαμία, καθώς ηττήθηκε από τη Φόλενταμ με 2-0. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δέχθηκε τα δύο τέρματα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, δίχως όμως να μπορεί να απειλήσει.

Αρχικά ο Φιεμάλε στο 74ο λεπτό άνοιξε το σκορ από κοντά και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με τον Ζεφούικ. Στα δυσάρεστα για τους Φθιώτες ο τραυματισμός του Γιαννούτσου, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 26' με τον Σαραμαντά να περνάει στη θέση του.

Η Λαμία απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο 73'. Αρχικά ο Τόσιτς με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να απομακρύνει σε κόρνερ με υπερένταση. Από αυτό το κόρνερ που εκτέλεσε ο Σέρβος, ο Τζανετόπουλος δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Η σύνθεση της Λαμίας: Ναγκί(46′ Κοσέλεφ) , Τζανετόπουλος(80′ Κορνέζος), Παπαδόπουλος(65′ Πάβλοβετς), Τζανδάρης(46′ Νούνιες), Σιμόν(65′ Βασιλαντωνόπουλος) , Μαρτίνεθ (72′ Τόσιτς), Γιαννουτσος (27′ λ.τ. Σαραμαντάς), Σλίβκα (45′ Στάνκο), Μάλτσι (65′ Λόνγκο), Μούλα (58′ Τσιλούλης), Ακούνια (87′ Κοντονίκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου