Τελευταία Νέα

29/8/23

Άρης: Τέλος ο Τόλης Τερζής!

Ο Τόλης Τερζής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Άρη έπειτα από την ήττα στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ο Τόλης Τερζής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Άρη, στον απόηχο της ήττας από τη Λαμία για τη Stoiximan Super League.

Ο 52χρονος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη της κακής εκκίνησης των "κιτρίνων" στη σεζόν, στην πρώτη του θητεία ως πρώτος τεχνικός του συλλόγου, ύστερα από τέσσερις ως υπηρεσιακός και μία ως βοηθός.

Την αποκάλυψη της είδησης έκανε ο ίδιος ο Τερζής, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου ενημέρωσε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής της ΠΑΕ, Θοδωρή Καρυπίδη, και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο μέλλον.

Ο Τερζής ανέλαβε τον Φεβρουάριο στη θέση του Άλαν Πάρντιου και το τέλος της κανονικής σεζόν. Οδήγησε μεν τον Άρη στην έξοδο στο Europa Conference League, όμως αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ντινάμο Κιέβου στον 3ο προκριματικό γύρο.

Στο πρωτάθλημα, ύστερα από δύο αγωνιστικές οι "κίτρινοι" μετρούν ισάριθμες ήττες, από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και από τη Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: 

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Απόστολο Τερζή για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Εργάστηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό όλα τα χρόνια της παρουσίας του στον Σύλλογο μας, δηλώνοντας «παρών» σε όλες τις στιγμές.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει, επίσης, να ευχαριστήσει και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου του για την προσφορά τους.

Τον συνεργάτη του Γιάννη Ματζιαρίδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αντώνη Λυκούρη και τον γυμναστή, Άγγελο Παπανικολάου.

Σε όλους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου