Τελευταία Νέα

28/8/23

Στην Κοριτίμπα ο Ανδρέας Σάμαρης!

Ο Ανδρέας Σάμαρης θα γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με την Κοριτίμπα να κάνει γνωστό πως υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με τον 34χρονο μέσο.

Έτοιμος να εγκαταλείψει την Ευρώπη και να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί σε βραζιλιάνικο έδαφος είναι ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο έμπειρος μέσος αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρα του έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την πορτογαλική Ρίο Άβε και αυτός φαίνεται πως θα είναι η Κοριτίμπα.

Όπως ανακοίνωσε ο βραζιλιάνικος σύλλογος, υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με τον Σάμαρη, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, της Μπενφίκα και της Φορτούνα Σιτάρντ να ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα παίξει στη χώρα της σάμπα.

"Προσύμφωνο με την Κορίτιμπα υπέγραψε ο μέσος Ανδρέας Σάμαρης. Ο αθλητής έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 και σημείωσε ένα καθοριστικό γκολ απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Καλώς ήρθες Σάμαρη", αναφέρει η Κοριτίμπα στον λογαριασμό της στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου