Τελευταία Νέα

27/9/23

6η Aγωνιστική της Super League 1: Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με το αποτέλεσμα να μην αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη. 41 τελικές είχαν και οι δύο συνολικά.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σ' ένα ματς με πολλές ευκαιρίες, αλλά χωρίς νικητή, καθώς έληξε 1-1.

Ο Αλέξανδρος Μαλής ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, με τον Φελίπε να απαντάει δέκα λεπτά αργότερα. Αμφότερες οι ομάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες και το αποτέλεσμα δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη. Μάλιστα, σημειώθηκαν συνολικά 41 τελικές, 18 για τους γηπεδούχους, 23 για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΟΦΗ έφτασε τους εννέα βαθμούς, έχοντας πάρει την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία του. Χωρίς νίκη παραμένει ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχει συγκεντρώσει τρεις πόντους.

Ο αγώνας:

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναιτωλικό, ο οποίος μπήκε μπροστά στο σκορ στο 10ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Πέδρο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαλής που έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε στην μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του Αγρινίου.

Γρήγορα όμως ο ΟΦΗ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έτσι στο 20ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μπάκιτς είδε την κίνηση του Γαγέγος στην περιοχή, εκείνος σούταρε στα σώματα με τον Φελίπε να παίρνει την μπάλα στα δεξιά, να κάνει το σουτ από δύσκολη γωνία και να νικάει τον Καπίνο για το 1-1.

Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί συνέχιζαν την ασφυκτική τους πίεση. Έφερναν συνεχώς την μπάλα στο "κουτί" των γηπεδούχων και απειλούσαν την εστία του Καπίνο. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει με μία καλή στιγμή του Πέντρο στο 33'. Στο 38' ο Φελίπε ήταν άστοχος με κεφαλιά, ενώ στο 45+1' ο Γκλάζερ άγγιξε το γκολ, με τον Καπίνο να απομακρύνει προσπάθεια του Ισραηλινού μέσου.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48' ο Γκλάζερ έβγαλε τον Μπάκιτς στην πλάτη της άμυνας, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο. Δύο λεπτά αργότερα οι Κρητικοί είχαν νέα καλή στιγμή. Μετά από ωραία σέντρα του Μπάκιτς, ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα των Αγρινιωτών να διώχνει εντυπωσιακά με το δεξί χέρι.

Ο Σούρερ προχώρησε σε αλλαγές και έτσι ο Παναιτωλικός μπόρεσε να ισορροπήσει το παιχνίδι, έγινε πιο επιθετικός και κράτησε τον ΟΦΗ εκτός περιοχής του. Στο 69' ο Νταμπράουσκας προχώρησε στις δικές του διορθωτικές κινήσεις, προσθέτοντας ταχύτητα στην ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με προσπάθεια του Πέδρο μέσα από την περιοχή.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα, οι Κρητικοί άρχισαν να δείχνουν ξανά επιθετικό σφυγμό. Ο Παναιτωλικός, όμως ήταν εκείνος που στο 79' έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Ντουάρτε βρέθηκε απέναντι από τον Μπάουμαν, ωστόσο ο γκολκίπερ του ΟΦΗ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Αμφότερες οι δύο ομάδες προσπαθούσαν μέχρι το φινάλε να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, με τον Μοσκέρα να έχει νέα καλή στιγμή στο 90+1' με άστοχη κεφαλιά του. Εν τέλει το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ κουρασμένους, χωρίς να έχουν πετύχει τον στόχο τους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Παναιτωλικού.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαυρίας (58’ Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε, Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52’ Ξενιτίδης), Βοΐλης (52’ Σενγκέλια), Ντίαζ (52’ Ντουάρτε), Πέδρο (88’ Καρέλης).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (70’ Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (70’ Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Θοράρινσον (70’ Αμπαντά), Φελίπε (84’ Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78’ Νέιρα), Μπάκιτς.

Σκόρερ: 10' Μαλής - 20' Φελίπε.

Κίτρινες: Πασαλίδης, Λάρσον, Μπαλντασάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου