Τελευταία Νέα

25/9/23

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσιμίκας θα συνεχίσει να είναι κάτοικος "Άνφιλντ" για αρκετό καιρό ακόμη, με την Λίβερπουλ να κάνει γνωστό το βράδυ της Δευτέρας πως ο διεθνής αριστερός μπακ υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Ο Κώστας Τσιμίκας μετακόμισε τον Αύγουστο του 2020 από τον Ολυμπιακό στην Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ και έχει ήδη πετύχει πολλά πράγματα με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τα τρία προηγούμενα χρόνια, με τις δύο πλευρές να είναι απόλυτα ευχαριστημένες από τη μεταξύ τους χημεία και συνεργασία και να ανανεώνουν τους όρκους πίστης μεταξύ τους.

Η συμφωνία είχε κλείσει εδώ και μερικές ημέρες και το βράδυ της Δευτέρας (25/09) ήρθε η επίσημη επικύρωση, με την Λίβερπουλ να ανακοινώνει μέσω της ιστοσελίδας της πως ο αγαπημένος "Τσίμι" των φίλων των ρεντς έβαλε την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα είναι μέχρι το 2027 όπως αποκάλυψε ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανανεώνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω πως όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έβαλα, ξεπληρώνονται.

Αυτό όμως μου δίνει φουλ κίνητρα για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλά πράγματα να κατακτήσει μαζί και ήθελα από την πρώτη στιγμή να είμαι μέρος όλου αυτού", τόνισε ο 27χρονος μπακ, για να προσθέσει με νόημα:

"Περισσότερες επιτυχίες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα, να κατακτάς τρόπαια, να είσαι αφοσιωμένος, να είσαι μέρος όλου αυτού.

Πιστέυω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες προοπτικές να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια και θα τα κυνηγήσουμε. Όλοι είναι 100% αφοσιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και ο καθένας είναι έτοιμος να πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον".

Σημειώνεται πως ο Τσιμίκας μετράει 12 ασίστ στα 63 παιχνίδια που έχει φορέσει τη φανέλα των κόκκινων ενώ έχει κατακτήσει δύο τίτλους (FA Cup, League Cup), με τον ίδιο να έχει βάλει μάλιστα την υπογραφή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 2022 με το νικητήριο πέναλτι που είχε εκτελέσει στον τελικό απέναντι στην Τσέλσι στο επιβλητικό "Γουέμπλεϊ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου