Τελευταία Νέα

26/11/23

12η Aγωνιστική της Super League 1: Κηφισιά-Αστέρας Τρίπολης 1-3

Ο Αστέρας πήρε σπουδαίο διπλό στην Καισαριανή επικρατώντας 3-1 της Κηφισιάς για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μάντζης (13'), Κρεσπί (34') και Ζουκάνοβιτς (73') τα γκολ των Αρκάδων, μείωσε ο Μπιφουμά στο 88'.

Ένα σημαντικό διπλό πήρε ο Αστέρας και μάλιστα με τον πιο επιβλητικό τρόπο. Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-1 της Κηφισιάς για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς να δείχνουν εκπληκτική αποτελεσματικότητα.

Ο Μάντζης άνοιξε το σκορ στο 13', με τον Κρεσπί να κάνει το 2-0 στο 34'. Η Κηφισιά είχε καλές ευκαιρίες για να μειώσει, με κορυφαία το δοκάρι του Μποτία στο 39ο λεπτό. Ο Αστέρας ωστόσο πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ζουκάνοβιτς στο 73'. Ο Μπιφουμά μείωσε στο 88'.

Στην βαθμολογία, ο Αστέρας ανέβηκε στους 14 πόντους και βρίσκεται στην 8η θέση του πίνακα. Η Κηφισιά παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς.

Ο αγώνας:

Το ματς ξεκίνησε με ρυθμό και την Κηφισιά να έχει καλή στιγμή στο 7ο λεπτό με πλασέ του Πρίτσα εκτός περιοχής. Νωρίς στο πρώτο μέρος ο Αστέρας κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκος από τα αριστερά, ο Μάντζης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Κηφισιά επιχείρησε να αντιδράσει, είχε κάποιες τελικές. Ο Αστέρας από την πλευρά του απείλησε στο 20ο λεπτό με σέντρα-σουτ του Γκαρσία σχεδόν από το σημαιάκι του κόρνερ από τα δεξιά, με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει δύσκολα. Γενικά ο Ρούμπεν Γκαρσία ήταν επικίνδυνος με τα γεμίσματά του, αλλά ο Μασούρας παρουσίαζε καλή εικόνα και καθάριζε.

Στο 34ο λεπτό ο Αστέρας μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, δείχνοντας εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Ο Μάντζης γύρισε υπέροχα το σώμα του και τροφοδότησε φανταστικά τον Κρεσπί, ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 2-0 για τους Αρκάδες.

Στο 39' η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βαφέας στο δεύτερο δοκάρι τροφοδότησε με το κεφάλι τον Μποτία, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. Στο 45+1' οι γηπεδούχοι είχαν νέα καλή στιγμή με κεφαλιά του Βαφέα.

Η Κηφισιά μπήκε πολύ δυναμικά στο δεύτερο μέρος. Στο 48' ο Αντερέγκεν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Οζέγκοβιτς πλάσαρε με τη μία από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, το σουτ του Ιπαλίμπο εντός περιοχής ήταν άστοχο.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν, με τον Οζέγκοβιτς να τροφοδοτείται συνεχώς και την Κηφισιά να παράγει τελικές. Εφόσον οι νεοφώτιστοι δεν κατάφερναν να σκοράρουν, ο Αστέρας μπόρεσε να κάνει τρία τα τέρματά του. Ο Γκος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ζουκάνοβιτς με τη μία έκανε το πλασέ, γυρνώντας ωραία το σώμα του για το 3-0 των Αρκάδων.

Το ματς συνέχισε να έχει ρυθμό και η Κηφισιά μπόρεσε να μειώσει στο 88'. Ο Σάντος τροφοδότησε τον Μπιφουμά αριστερά στην περιοχή, εκείνος ντρίμπλαρε υπέροχα, έφερε την μπάλα σωστά στο πόδι του, σούταρε και μείωσε σε 3-1. Αυτό ήταν το σκορ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Μιχάλης Κρητικόπουλος.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΗΦΙΣΙΑ (4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος - Μασούρας, Μποτία (71’ Ίλιεφ), Λάντρε, Γκόμπελιτς (84’ Πάρρας) - Ιπαλίμπο, Βαφέας – Αντερέγκεν (71’ Ματέους Σάντος) Πρίτσας (84’ Μπιφουμά), Τετέι – Οζέγκοβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Γκαρθία (86’ Άλβαρες), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης- Μουνάφο (86’ Ντιαρά), Αλάγκμπε – Κρέσπι (77’ Ζουγλής), Γκος (77’ Σουρλής), Καλτσάς (64’ Σίτο)- Μάντζης.

Κίτρινες: 12’ Μποτία, 21’ Γκαρσία, 59’ Κρέσπι, 88’ Ίλιεφ.

Σκόρερ: 13’ Μάντζης, 34’ Κρεσπί, 73’ Τζουκάνοβιτς, Μπιφουμά 88'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου