Τελευταία Νέα

2/3/24

Λαμία: Στην Αστάνα ο Καρλίτος!

Παίκτης της Αστάνα με κάθε επισημότητα είναι ο Καρλίτος με την ομάδα από το Καζακστάν να ανακοινώνει την απόκτηση του για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο Καρλίτος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αστάνα όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες και το Σάββατο η ομάδα από το Καζακστάν ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον Ισπανό φορ ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο ενώ στο νέο του σύλλογο θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο "9".

Ο πρώην επιθετικός της Λαμίας ο οποίος πήρε ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Αστάνα έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα ενώ φυσικά πέρασε και από καθιερωμένο... "φατούρο" από τους νέους του συμπαίκτες.

Η Λαμία καρπώνεται 300.000 ευρώ. Ποσό που θα εισπράξει βάσει της συμφωνίας σε έναν μήνα και σε μια πληρωμή. Πόσο που αυτομάτως καθιστά την πώληση του Καρλίτος την πλέον επικερδή της ιστορίας της και ουσιαστικά αποσβένει τη μεγαλύτερη σχετική επένδυση που έκανε προσφέροντας στον Ίβηρα το περασμένο καλοκαίρι το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ιστορίας της (600.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο).

Από την πλευρά του, ο Καρλίτος (ο οποίος όπως έκανε αφήνοντας τη Λέγκια για να έρθει στη Λαμία, δεν διεκδίκησε χρήματα από τα προβλεπόμενα ως τώρα μπόνους με την ομάδα της Φθιώτιδας, ύψους 30.000 ευρώ) υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές καθαρές αποδοχές (δεν συμπεριλαμβάνονται τα ανάλογα πλουσιοπάροχα μπόνους στόχων) ύψους 1 εκατομμύριου.

Ο Καρλίτος είναι φέτος ο πρωταγωνιστής της Λαμίας στη Stoiximan Super League. Στα 21 ματς του στο πρωτάθλημα έχει πετύχει δέκα γκολ, τελευταίο αυτό στη Λεωφόρο.

Σε συνδυασμό με τα παιχνίδια του, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει 83 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και έχει βρει 26 φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου