Τελευταία Νέα

20/6/24

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε και ο Στέφανος Τζίμας!

Κάτοικος Τούμπας μέχρι και το καλοκαίρι του 2028 θα παραμείνει ο Στέφανος Τζίμας, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μετά τον Στέφαν Σβαμπ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του και με τον Στέφανο Τζίμα. Ο 18χρονος φορ μετράει ήδη 30 συμμετοχές με απολογισμό πέντε γκολ και ένα ασίστ και είναι έτοιμος να λάμωει για τον Δικέφαλο μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Οι πρωταθλητές θέλησαν έτσι να δέσουν το wonder kid της Τούμπας στο οποίο πιστεύουν ότι μπορέσει να αποφέρει πολλά στην ομάδα στο αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

 ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφανο Τζίμα μέχρι τις 30.06 του 2028.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι ένα ακόμα παιδί του PAOK Academy, που μεγάλωσε… γρήγορα. Μέλος της πρώτης ομάδας εδώ και δύο σεζόν, ο νεαρός επιθετικός έχει καταθέσει ήδη στο χορτάρι τα διαπιστευτήριά του κι έχει αποδείξει πως το μέλλον του ανήκει.

Ο Τζίμας , σε ηλικία μόλις 18 ετών, έχει ήδη καταγράψει 30 εμφανίσεις, μετράει πέντε γκολ, μία ασίστ και είναι έτοιμος να γράψει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, επιδιώκοντας να συμβάλει καθοριστικά στις επιτυχίες της ομάδας.

Ο Τζίμας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2027-28!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου