Τελευταία Νέα

18/6/24

KAE Άρης: Ανανέωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα φοράει την φανέλα του Άρη τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Άρης επισημοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Τολιόπουλο (28 χρονών, 1.88 μέτρα), με τον ηγέτη των κίτρινων να παραμένει στη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΑΕ δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό VIDEO με τον διεθνή γκαρντ, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα συνεχίσουν μαζί.

https://youtu.be/D87AA0hxH2khttps://youtu.be/D87AA0hxH2k

Τη φετινή σεζόν ο Τολιόπουλος εξερράγη αγωνιστικά, αφού εξελίχθηκε στον ηγέτη του Άρη, οδηγώντας τους "κίτρινους" μέχρι την 4η θέση της Stoiximan Basket League, αριθμώντας 13.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ μέσο όρο με 31% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Τολιόπουλο μέχρι το 2026. Ο αρχηγός της ομάδας υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, συμφωνώντας να ηγηθεί της προσπάθειας για την περαιτέρω ανέλιξη του ΑΡΗ Midea.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αγωνίστηκε στην ομάδα μας την τελευταία διετία, ενώ είχε ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα για μισή σεζόν το 2018-19. Ο διεθνής άσος γεννήθηκε στις 15/06/1996 και με ύψος 1.88μ., αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και έχει αγωνιστεί επίσης στους Ίκαρο Καλλιθέας, Κολοσσό Ρόδου, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ιωνικό Νίκαιας, ΠΑΟΚ και Μπουλαζάκ.

Οι εμφανίσεις του με τον ΑΡΗ Midea τον οδήγησαν στην Εθνική Ανδρών, με την οποία ξεκινά επί του παρόντος την προσπάθεια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, μετρώντας 13.5 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ στη Stoiximan Basket League και 14.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ στο BKT EuroCup». 

Πέρα από τους αριθμούς του όμως, ήταν οι εμφανίσεις του σε παιχνίδια που η μπάλα έκαιγε, όπως στην μεγάλη νίκη του Άρη στην έδρα του Παναθηναϊκού AKTOR για το πρωτάθλημα, στο σόου που έδωσε στην νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, αλλά και στο απίστευτο buzzer-beater που σημείωσε κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα στο Game 3 των playoffs, στέλνοντας τον Άρη στα ημιτελικά.

Και όλα αυτά χωρίς να μπαίνει καν στην εξίσωση η κλήση του στην Εθνική Ανδρών και το σόου που έδωσε στην νίκη επί της Ολλανδίας για τα προκριματικά του EuroBasket 2025, όταν σταμάτησε στους 26 πόντους στην νίκη της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου