Τελευταία Νέα

19/6/24

KAE Ολυμπιακός: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Αϊζέια Κάναν!

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αϊζέια Κάναν (33 χρόνων, 1.83 μέτρα). Ο Αϊζάια Κάναν αποχώρησε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρολεύκους" να τον αποχαιρετούν με ένα όμορφο post στο twitter.

Το "κεφάλαιο" Ολυμπιακός έκλεισε για τον Αϊζέια Κάναν (33 χρόνων, 1.83 μέτρα)με τους Πειραιώτες να αποχαιρετούν τον Αμερικανό γκαρντ και εκείνον να υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα.

"Ευχαριστούμε Αϊζάια Κάναν για την αφοσίωσή του, την σκληρή δουλειά σου και την προσήλωσή σου στον οργανισμό του Ολυμπιακού! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο βήμα της καριέρας σου" ανέφερε το σχετικό post των "ερυθρολεύκων".

Ο Κάναν υπέγραψε για 2 χρόνια στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, εκεί όπου θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας προανήγγειλε την συμφωνία του με τον Κάναν με το γνωστό σύνθημα που μοιράζονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού με εκείνους των Σέρβων: "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..."

Ο Κάναν αγωνίστηκε στους Πειραιώτες από το 2022 έως το 2024, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, δύο Κύπελλα και δύο Super Cup, ενώ έφτασε δύο φορές στο Final Four της EuroLeague.

Την φετινή σεζόν ο 33χρονος γκαρντ είχε 11.1 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 23'03" συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου