Τελευταία Νέα

5/7/24

Euro 2024: Το αναλυτικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό!

Το αναλυτικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τελικής φάσης του Euro 2024 το οποίο θα διεξάγεται στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Ντάνι Γκαρθία!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Ντάνι Γκαρθία.

4/7/24

Προολυμπιακό Τουρνουά: Ελλάδα - Αίγυπτος 93-71

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκουράστηκε, η Εθνική επικράτησε εύκολα της Αιγύπτου (93-71), έκανε το 2/2 στο Προολυμπιακό Τουρνουά και πηγαίνει για τον πρώτο τελικό, απέναντι στη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Στην Μπριζ ο Χρήστος Τζόλης!

Κάτοικος Βελγίου με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Χρήστος Τζόλης, με την Μπριζ να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή στράικερ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Σαν σήμερα (πρίν 20 χρόνια) το μεγαλύτερο θαύμα του ελληνικού αθλητισμού!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Kαι όμως πέρασαν 20 χρόνια... Από τότε που ο Θοδωρής Ζαγοράκης έπαιρνε το βαρύτιμο τρόπαιο από τα χέρια του τότε προέδρου της UEFA, Λέναρντ Γιόχανσον, και το σήκωνε με καμάρι και υπερηφάνεια στον ουρανό της Λισσαβώνας, πλημμυρίζοντας με ανείπωτη ευτυχία τους χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που είχαν... βάψει μπλε ένα σημαντικό κομμάτι της εξέδρας του "Ντα Λους" αλλά και τους εκατομμύρια Έλληνες που παρακολουθούσαν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

3/7/24

Προολυμπιακό Τουρνουά: Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα 82-109

Εξαιρετική εμφάνιση από την Εθνική, που συνέτριψε με 109-82 την μαχητική Δομινικανή Δημοκρατία στην πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πειραιά. Μεγαλειώδης παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο 32 πόντοι (10/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο) με 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε μόλις 18'10" συμμετοχής.), σπουδαίος και ο Κρις Ντουάρτε.

KAE Ολυμπιακός: Τέλος ο Λουκ Σίκμα!

Ο Λουκ Σίκμα (35 χρονών, 2.03 μέτρα) αποτελεί  παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν θα ενεργοποιηθεί ο όρος στο συμβόλαιό του για την σεζόν 2024/25.

2/7/24

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Τσέλιε ο Ιβάν Μπρίνιτς!

Η Τσέλιε ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιβάν Μπρίνιτς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τους Σλοβένους να έχουν εξασφαλίσει και οψιόν αγοράς σε περίπτωση που πειστούν από τις ικανότητες του 23χρονου εξτρέμ.

AEK: Aνακοίνωσε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Τρίτη (2/7) την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Aνακοίνωσε και τον Λούκα Βιλντόσα!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Βιλντόσα (28 χρόνων, 1.91 μέτρα), ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Aνακοίνωσε τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά και θα συμπληρώνει την τριάδα των γκολκίπερ μαζί με Πασχαλάκη και Τζολάκη.

1/7/24

Στην Μπενφίκα ο Βαγγέλης Παυλίδης!

Κάτοικος Λισσαβώνας με κάθε επισημότητα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, με την Μπενφίκα να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Άλκμααρ.