Τελευταία Νέα

24/7/24

Ολυμπιακός: Στην Ζάλγκιρις Κάουνας επέστρεψε ο Ίγκνας Μπραζντέικις!

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Ίγκνας Μπραζντέικις, με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν την αποδέσμευσή του και την Ζάλγκιρις να ανακοινώνει την απόκτησή του λίγο αργότερα.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις (25 χρονών, 2.01 μέτρα) δεν είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού. Σε μία αναμενόμενη κίνηση, οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την λύση του συμβολαίου του Λιθουανού φόργουορντ, με την Ζάλγκιρις να ανακοινώνει ακολούθως - σχεδόν αμέσως - την επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Μπραζντέικις έμεινε έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, έχοντας σε αυτό το διάστημα 6.5 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 3.6 πόντους και 1.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Η αποδέσμευσή του δεν αποτελεί έκπληξη, αφού στην πραγματικότητα δεν προσαρμόστηκε ποτέ στους "ερυθρόλευκους", ενώ με την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ να βρίσκεται προ των πυλών ήταν δεδομένο ότι δεν υπήρχε χώρος για αυτόν στις θέσεις των φόργουορντ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ήθελε να μειώσει και τον αριθμό των ξένων του, που πλέον μειώθηκαν στους εννέα και είναι οι εξής:

Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Λούκα Βιλντόσα, Κίναν Έβανς (αναμένεται να είναι έτοιμος το 2025), Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουσταφά Φαλ, Μόουζες Ράιτ.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αποδέσμευση του Μπραζντέικις:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λιθουανό φόργουορντ, Ίγκνας Μπραζντέικις και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου