Τελευταία Νέα

6/7/24

Παναθηναϊκός - Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ)

Στο τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 0-1 από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, με τον Σανουσί Μπα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Μετά την νίκη με 14-0 κόντρα στην Ουνιόν Χάουζ και την ισοπαλία επί της Πάφου (0-0), ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 0-1 από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ στο τρίτο του φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία και προβλημάτισε εκ νέου στο επιθετικό κομμάτι, μένοντας για δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς γκολ.

Το πρώτο μέρος κύλησε με τον Παναθηναϊκό να μην απειλεί τον Γκριλ και να ολοκληρώνεται το 45λεπτο χωρίς φάση.

O αγώνας:

Στο 5' ο Βαγιαννίδης έκλεψε, ο Λημνιός προσπάθησε να βρει μέσα στην περιοχή τον Γερεμέγεφ, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπράουνσβαϊγκ έδιωξε σε κόρνερ, ενώ 30 λεπτά αργότερα λίγο έλειψε οι πράσινοι να πληρώσουν το λάθος του Ντραγκόφσκι.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έστειλε την μπάλα εκεί που ήταν ο Σανέ, αλλά στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος του, κλείνοντας την αριστερή γωνία κι αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 41' η Μπράουνσβαϊγκ παραλίγο να κάνει δώρο στον Παναθηναϊκό αυτογκόλ, με τον Έλερς να προσπαθεί να διώξει την μπάλα με κεφαλιά, κι εκείνη να περνάει δίπλα από το δοκάρι της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος η Μπράουνσβαϊγκ άνοιξε το σκορ στο 62', με τον Σανουσί Μπα να κάνει το σουτ και να νικά τον Λοντίγκιν για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Γερεμέγεφ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο Αράο, που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ και στο 71' το σουτ του Μαντσίνι ήταν άστοχο και δεν ανησύχησε τον Γκριλ.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι (46' Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46' Φικάι), Σένκεφελντ (71' Τσόκαϊ), Αράο (71' Νίκας), Κώτσιρας (79' Κυριόπουλος), Ζέκα (72' Κάτρης), Βιλένα, Λημνιός (34' Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (71' Νταμπίζας), Μαντσίνι (71΄Μπρέγκου), Γερεμέγεφ.

Μπράουνσβαϊγκ: Γκριλ, Ιβάνοφ, Τάουερ, Άμιν (60' Μπα), Έλερς, Σάντσες, Σανέ, Σουζούκι (60' Φιλίπε), Κόλερ, Ρέμπιγκερ, Γκόμες (60' Μάριε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου