Τελευταία Νέα

13/7/24

ΑΕΚ: Τέλος ο Σέρχιο Αραούχο!

Η ΑΕΚ, μέσω μίας συγκινητικής ανακοίνωσης, αποχαιρέτησε τον Σέρχιο Αραούχο και τον ευχαρίστησε για τον προσφορά του στην ομάδα.

Παρελθόν κι επίσημα από την ΑΕΚ αποτελεί ο Σέρχιο Αραούχο. Οι κιτρινόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση και ευχαρίστησαν τον Αργεντινό για την προσφορά του στην ομάδα.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ κάνει μία μίνι αναφορά στις τρεις θητείες του 32χρονου επιθετικού, στις οποίες πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος σε 179 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 48 γκολ, ενώ μοίρασε και 25 ασίστ.

Τις συνολικά τέσσερις σεζόν (τρεις ολόκληρες και δύο φορές στο δεύτερο μισό της αγωνιστική περιόδου) που αγωνίστηκε με την Ένωση, ο "Τσίνο" πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2018. 2023) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2023).

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει μια εμβληματική μορφή της ομάδας μας, τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός επιθετικός φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε έξι διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους, διετέλεσε αρχηγός της ομάδας μας και πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση δύο Πρωταθλημάτων (2018, 2023) και ενός Κυπέλλου Ελλάδας (2023).

Ο Τσίνο ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2017 και αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη Λας Πάλμας έως το τέλος της σεζόν. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, ανανεώθηκε ο εκ νέου δανεισμός του για την -πρωταθληματική, όπως αποδείχθηκε- σεζόν 2017 – 2018, ενώ τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε και πάλι ως δανεικός για έξι μήνες.

Τον Ιούλιο του 2021 είχε έρθει η ώρα της μόνιμης εγκατάστασής του στην Αθήνα, αφού η ΑΕΚ προχώρησε στην αγορά του από τη Λας Πάλμας, με τον ίδιο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Συνολικά, αγωνίστηκε με την ομάδα μας σε 179 παιχνίδια, σκοράροντας 48 φορές και καταγράφοντάς 25 ασίστ.

Σέρχιο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας και θα αποτελείς μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ!"

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σέρχιο Αραούχο στον λογαριασμό του στο Instagram: 

"Σήμερα απευθύνομαι σε εσάς με ανάμεικτα συναισθήματα για να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τον σύλλογο.

Ήταν τιμή και προνόμιο να εκπροσωπήσω την ΑΕΚ και να φοράω αυτό τη φανέλα περήφανα όσο ήμουν εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μέρος αυτής της εμπειρίας. Τους συμπαίκτες μου, ευχαριστώ για την στήριξη σας, έκανα καλούς φίλους. Τους προπονητές, διευθυντές και εργαζόμενους του συλλόγου, ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις διδασκαλίες σας, με βοηθήσατε να μεγαλώσω ως ποδοσφαιριστής.

Και κυρίως για τους οπαδούς της ΑΕΚ είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Ο χρόνος μου στην ΑΕΚ ήταν και αναμφίβολα θα είναι ένα αξέχαστο ορόσημο στην επαγγελματική μου καριέρα.

Πάντα θα κουβαλάω στην καρδιά μου αυτά τα χρώματα, τις στιγμές που έζησα και πόσο με αγάπησαν.

Σας αποχαιρετώ με ευγνωμοσύνη και πολύ σεβασμό, ξέροντας ότι θα σας κουβαλάω πάντα στη μνήμη μου και στην καρδιά μου.

Σε ευχαριστώ για όλα.

Σέρχιο Αραούχο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου