Τελευταία Νέα

31/8/24

3η Aγωνιστική της Super League 1: Λαμία - Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3/3 στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 3-0 της Λαμίας εκτός έδρας. Εκπληκτικός ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που πέτυχε δύο γκολ στο 41' και στο 79', ενώ είχε την ασίστ στο γκολ του Ζέλσον Μαρτίνς στο 81'.

30/8/24

Η πρώτη κλήρωση για το League Phase του νέου Conference League!

Η ιστορική πρώτη κλήρωση για το Conference League της νέας εποχής ολοκληρώθηκε, με τις 36 ομάδες που παίρνουν μέρος στη League Phase της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Η πρώτη κλήρωση για το League Phase του νέου Europa League!

Η ιστορική πρώτη κλήρωση για το Europa League της νέας εποχής ολοκληρώθηκε, με τις 36 ομάδες που παίρνουν μέρος στη League Phase της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

29/8/24

Η ιστορική πρώτη κλήρωση για το League Phase του νέου Champions League!

Η ιστορική πρώτη κλήρωση για το Champions League της νέας εποχής ολοκληρώθηκε, με τις 36 ομάδες που παίρνουν μέρος στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

27/8/24

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Ανδρέας Ντόη!

Ο Ανδρέας Ντόη υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της μαζί του.

26/8/24

2η Aγωνιστική της Super League 1: Ολυμπιακός - Athens Kallithea 2-1

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2/2 στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 2-1 της Athens Kallithea. O Bέλντε άνοιξε το σκορ στο 14', ο Ουλντρίκις ισοφάρισε στο 60', αλλά ο Γιάρεμτσουκ έδωσε τη λύση στο 77'.

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου: Οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική τον Σεπτέμβριο απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία.

25/8/24

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ντάβιντ Κάρμο!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα πολύ μεγάλο deal και οι ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους τον Ντάβιντ Κάρμο. Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε τον δανεισμό του στους ερυθρόλευκους.

24/8/24

2η Aγωνιστική της Super League 1: ΑΕΚ – Λαμία 1-1

Πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΚ, που έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Λαμία - Φουρτάδο (39') και Μουκουντί (87') τα γκολ, με την Ένωση να έχει δύο δοκάρια στις καθυστερήσεις.

23/8/24

Κύπελλο Ελλάδας Ποδοσφαίρου: H κλήρωση των πρώτων τριών γύρων!

Την Παρασκευή (23/8) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρώτων τριών γύρων του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Σουόνσι ο Νέλσον Άμπι!

Η Σουόνσι ανακοίνωσε τον δανεισμό του Νέλσον Άμπι από τον Ολυμπιακό, με την παρουσίασή του να συνδέεται με την διάσημη φωτογραφία των Μπιτλς από το άλμπουμ τους Abbey Road.

ΑΕΚ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιώργος Αθανασιάδης!

Παίκτης της ΑΕΚ Λάρνακας είναι και τυπικά ο Γιώργος Αθανασιάδης, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα για τα επόμενα δύο χρόνια.

22/8/24

Τα αποτελεσματα των 1ων αγώνων των playoffs του Europa League!

Τα αποτελεσματα των 1ων αγώνων των playoffs του  Europa League!

Τα αποτελεσματα των 1ων αγώνων των playoffs του Conference League!

Τα αποτελεσματα των 1ων αγώνων των playoffs του Conference League!

Playoff γύρος του Conference League: Λανς – Παναθηναϊκός 2-1 (1ος αγώνας)

To γκολ του Φώτη Ιωαννίδη διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του Παναθηναϊκού (2-1) για πρόκριση στο League Stage του Conference League, αν και οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί με 2-0 πίσω στο σκορ από τη Λανς των δέκα παικτών (από το 22′ λόγω αποβολής του Μεδίνα) στο πρώτο ημίχρονο. Ντεμπόυτο για Πελίστρι που ήταν δραστήριος.

20/8/24

Στην Αλ Καλίτζ ο Δημήτρης Κουρμπέλης!

Παίκτης της Αλ Καλίτζ είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα αμυντικού χαφ.

Ολυμπιακός: Στη Ρίο Άβε ο Ομάρ Ρίτσαρντς!

Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στη Ρίο Άβε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ομάρ Ρίτσαρντς, με την Νότιγχαμ Φόρεστ να ανακοινώνει τον δανεισμό του.

ΠΑΟΚ: Στη Βόλφσμπουργκ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης!

Παίκτης της Βόλφσμπουργκ με κάθε επισημότητα είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

17/8/24

1η Aγωνιστική της Super League 1: Βόλος - Ολυμπιακός 0-2

O Oλυμπιακός ξεκίνησε με νίκη στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Γκολ από Ροντινέι (13'), αυτογκόλ από Κορρεά μετά το σουτ του Μασούρα (73'), με τον Μαρτίνς να εντυπωσιάζει. Ο Χοσέ Λουίς Μεντριλίμπαρ έκανε την έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα κι έδωσε χρίσμα βασικού στον Χαράλαμπο Κωστούλα.

15/8/24

3ος προκριματικό γύρος Conference League: ΑΕΚ - Νόα 1-0 (1-3)

Η ΑΕΚ ξύπνησε αργά, νίκησε 1-0 τη Νόα με γκολ στο 90+2', αλλά σε συνδυασμό με την ήττα της με 3-1 στην Αρμενία αποκλείστηκε από τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Έτσι, αποχαιρέτησε την Ευρώπη από τα μέσα του Αυγούστου.

Ολυμπιακός: Δανεικός στη Σάρλοτ ο Πεπ Μπιέλ!

Στο MLS και συγκεκριμένα στη Σάρλοτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πεπ Μπιέλ, με τον σύλλογο των ΗΠΑ να ανακοινώνει επίσημα τον δανεισμό του Ισπανού άσου από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Στην Λοριάν ο Μπαντιαγκού Φαντιγκά!

Στη Γαλλία επέστρεψε ο Μπαντιαγκού Φαντιγκά μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, με τη Λοριάν να ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

13/8/24

3ος προκριματικό γύρος Champions League: ΠΑΟΚ - Μάλμε 3-4 (2-2)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 4-3 από τη Μάλμε στην παράταση και με συνολικό σκορ 6-5 αποκλείστηκε ξανά από το Champions League. Ο Δικέφαλος δέχθηκε γκολ στο 90+6' και το όνειρό του έσβησε στην παράταση. Με Τσέλιε ή Σάμροκ Ρόβερς στα playoffs του Europa League.

11/8/24

Τελικός τουρνουά μπάσκετ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων: Γαλλία - ΗΠΑ 87-98

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι ΗΠΑ, που νίκησαν με 98-87 τη Γαλλία στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Πέμπτο σερί χρυσό μετάλλιο για τους Αμερικανούς του Κάρι, του Ντουράντ και του ΛεΜπρόν. Σπουδαίοι Γιαμπουσέλε - Γουεμπανιαμά.

10/8/24

Άρης Λεμεσού - Ολυμπιακός 2-4 (ΦΙΛΙΚΟ)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 του Άρη Λεμεσού στην Κύπρο ολοκληρώνοντας με νίκη τον κύκλο των φιλικών του ενόψει της νέας σεζόν. Διακρίθηκε ξανά ο Βέλντε, όμορφο γκολ στο φινάλε ο Μπακούλας.

Community Shield: Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7-6 πεν. (1-1 K.A.)

Σε ένα ματς θρίλερ με δύο γκολ στα τελευταία οκτώ λεπτά, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 7-6 στα πέναλτι (1-1 κ.δ.) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέκτησε το Community Shield.

Ολυμπιακός: Στον ΑΠΟΕΛ ο Αλγκασίμ Μπα!

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλγκασίμ Μπα, με τον 21χρονο κεντρικό επιθετικό από τη Γουινέα, να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα.

Μικρός Τελικός τουρνουά μπάσκετ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων: Γερμανία - Σερβία 83-93

Η Σερβία ήταν κυρίαρχη απέναντι στη Γερμανία, επικράτησε με 93-83 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τουρνουά μπάσκετ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων.

8/8/24

Τα αποτελεσματα των 1ων αγώνων του 3ου προκριματικου γύρου του Europa League!

Τα αποτελεσματα των 1ων αγώνων του 3ου προκριματικου γύρου του  Europa League!

3ος προκριματικό γύρος Europa League: Παναθηναϊκός - Άγιαξ 0-1 (1ος αγώνας)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο Μπέρχαουζ έδωσε προβάδισμα στους Ολλανδούς στο 28ο λεπτό, με το τριφύλλι να ψάχνει την ανατροπή στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα στις 15 Αυγούστου (21:15).

Τα αποτελεσματα των 1ων αγώνων του 3ου προκριματικου γύρου του Conference League!

Τα αποτελεσματα των 1ων αγώνων του 3ου προκριματικου γύρου του Conference League!

6/8/24

3ος προκριματικό γύρος Conference League: Νόα - ΑΕΚ 3-1 (1ος αγώνας)

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Γκαρσία αλλά έπεσε θύμα τρελής ανατροπής από την Νόα, δεχόμενη γκολ από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να ηττηθεί με 3-1 στην Αρμενία και να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της ρεβάνς στην "OPAP Arena".

3/8/24

Ρόμα - Ολυμπιακός 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ)

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 στο δυνατό φιλικό απέναντι στη Ρόμα, με τους ερυθρόλευκους να παρουσιάζουν άκρως θετική εικόνα. Ο Ροντινέι με πέναλτι στο 22' απάντησε στο πέναλτι του Πελεγκρίνι στο 17'. Εντυπωσιακός ο Βέλντε.

2/8/24

Τερνάνα - Ολυμπιακός 0-4 (ΦΙΛΙΚΟ)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο φιλικό του στην Ιταλία, επικρατώντας της Τερνάνα με 0-4, με τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο μέρος.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ισπανία - Ελλάδα 84-77 (Group A)

Η Ελλάδα ήταν ΕΛΛΑΔΑΡΑ! Νίκησε με 77-71 την Αυστραλία και περιμένει νίκη της Σερβίας με τουλάχιστον τρεις πόντους απέναντι στο Νότιο Σουδάν (3/8 στις 22:00) για να προκριθεί στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.