Τελευταία Νέα

25/9/24

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Σιόβα!

Παίκτης της Λαμίας είναι με κάθε επισημότητα ο Δημήτρης Σιόβας, με τους Φθιώτες να ανακοινώνουν την Τετάρτη (25/9) την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 36χρονο σέντερ μπακ.

Μετά από επτά χρόνια σε ομάδες του εξωτερικού ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού για τον Δημήτρη Σιόβα, με τον 36χρονο στόπερ να έρχεται σε συμφωνία με την Λαμία και την ομάδα της Φθιώτιδας να επισημοποιεί το σπουδαίο deal το απόγευμα της Τετάρτης (25/9).

Ο διεθνής Έλληνας στόπερ αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να επαναπατριστεί μετά από επτά χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2017 έφυγε από τον Ολυμπιακό για να ενταχθεί στη La Liga και τη Λεγανές.

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Σιόβας αποτελούσε παίκτη της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Σημειώνεται πως οι Φθιώτες θα γίνουν ο πέμπτος ελληνικός σταθμός στη γεμάτη καριέρα του αριστεροπόδαρου αμυντικού, καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα των Ολυμπιακού, Ξάνθης, Πανιωνίου και Ιωνικού.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 36χρονο (16/09/1988) Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο έμπειρος στόπερ που έχει υπάρξει και 20 φορές διεθνής με την Εθνική ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, Πανιώνιο και Ιωνικό, ενώ, είχε παίξει και στην Ισπανία με τις φανέλες των Λεγανές και Ουέσκα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου