Τελευταία Νέα

29/8/10

Καβάλα - Άρης 0-1



Ο Άρης πήρε μια ξεκούραστη νίκη στο γήπεδο της Καβάλας με 1-0 χάρη στο γκολ του Οριόλ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.



Ο Άρης έφυγε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο της Καβάλας, αφού κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Χρυσός σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Οριόλ, που σκόραρε στο 27' με καταπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 



Οι κίτρινοι συνέχισαν τα επιτυχημένα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, σε ένα παιχνίδι με την ομάδα που στο περσινό πρωτάθλημα δεν κατάφερα να κερδίσουν.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Κούπερ έπαιξε πολύ έξυπνα και πήρε το πολύτιμο διπλό χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα, αφού Πρίττας, Τόχα και Χαβίτο είχαν εξαιρετική απόδοση.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Ντράγκαν Οκούκα είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως είναι φανερό πως λείπει ένας ποδοσφαιριστής που θα περάσει κάθετες μπαλιές για να εκμεταλλευτεί τους καλούς επιθετικούς που έχουν οι "Αργοναύτες".
Γήπεδο: "Ανθή Καραγιάννη".

Διαιτητής / Βοηθοί: Κουκουλάκης (Δ), Πάνου (Β), Κωστάρας (Β).

Συνθέσεις.

Καβάλα(Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Σιόντης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Ντικρόκ, Αλεξάντροβιτς(Ιωάννου 73'), Αμπντούν, Ναζλίδης(Γιάννου 46'), Ονουάτσι(Δρόσος 70').

Άρης(Κούπερ):  Σηφάκης, Βαγγέλι, Οριόλ(Καζναφέρης 87'), Κουλουχέρης, Μίσελ, Πρίττας, Τόχα, Μενδρινός(Ναφτί 72'), Χαβίτο, Τσεσνάουσκις, Τσέζαρεκ( Ρουίζ 57').


Σκορερ: Οριόλ (Άρης 27').

Κάρτες: Ναζλίδης (Καβάλα 35'), Μενδρινός (Άρης 39'), Σιόντης (Καβάλα 56'), Ρουίζ (Άρης 66'), Πετκάκης (Καβάλα 79'), Γιάννου (Καβάλα 82'), Αμπντούν (Καβάλα 86'), Ντουγκλάο (Καβάλα 92'), Ναφτί (Άρης 94').

Το ματς...
Ο αγώνας ξεκίνησε κάπως επεισοδιακά... Στο 4ο λεπτό ο Αμπντούν έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Αλεξάνδροβιτς ο οποίος μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και από τα δεξιά. Το σουτ που έκανε έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ ο Σηφάκης, με τον Σερζ Ντιέ να πηγαίνει για την εκτέλεση του.

Κάπου εκεί το κλίμα χάλασε λίγο, καθώς μερίδα οπαδών του Άρη πετούσαν αντικείμενα στον Ντιέ, που προσπαθούσε να εκτελέσει το κόρνερ. Ο 33χρονος άσος πήγε στον διαιτητή με ένα αντικείμενο στο χέρι (από αυτά που του πέταξαν), όμως η τάξη αποκαταστάθηκε γρήγορα και το ματς συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα.


Καθάρισε με... Οριόλ

(0-1)
 Μέχρι το 25ο λεπτό το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό, με τις δυο ομάδες να
κάνουν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου, αν και ο ρυθμός ήταν γρήγορος γενικότερα στο ματς.

Ένα από αυτά βοήθησε στο να ανοίξει το σκορ ο Άρης, όταν ο Ναζλίδης έδιωξε κατά λάθος πάνω στον Οριόλ. Ο Ισπανός αμυντικός, που είχε προωθηθεί, έκανε γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει στην εστία του Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Άρης έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Μενδρινός με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και έκανε ωραία σέντρα στο άλλο δοκάρι. Ο Τσεσνάουσκις ωστόσο άργησε να κινηθεί προς την μπάλα, που πέρασε από μπροστά του.

Έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος. Με την Καβάλα να έχει μια ελαφρά υπεροχή και τον Άρη να βγαίνει συνεχώς στις αντεπιθέσεις, σε έναν αγώνα με πολύ κακό θέαμα.


Μπήκε δυνατά η Καβάλα.

Οι Αργοναύτες ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν σπουδαία φάση στο 50ο λεπτό. Ο Ντιέ έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Γιάννου έκανε κοντρόλ μέσα την μεγάλη περιοχή. Στη συνέχεια γύρισε το σώμα του και έκανε το σουτ, με τον Σηφάκη να διώχνει με δυσκολία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντιέ έσκαψε πολύ όμορφα στον Αλεξάνδροβιτς μέσα στην περιοχή, με τον Σέρβο να κάνει σουτ μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.


Φωνάζουν οι κίτρινοι...

Στο 62ο λεπτό η ομάδα του Άρη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Χαβίτο από τον Ντικρόκ. Ο Ισπανός άσος πήρε τα μέτρα του Γάλλου μεσοαμυντικού και μπήκε μέσα στην περιοχή, με τον Ντικρόκ να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να λέει: "παίζεται".

Ένα λεπτό αργότερα ο Χαβίτο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει το ματς, όταν με ατομική ενέργεια ανέβηκε από το κέντρο και έφτασε σε καλό σημείο στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Στη συνέχεια έκανε δυνατό σουτ, με τον Γκαλίνοβιτς να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Άρη να παίρνει τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και να ξεκινάει το πρωτάθλημα με το δεξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου