Τελευταία Νέα

31/8/10

ΠΑΟΚ: Ελ Ζαρ για τρία χρόνια!

Μία συμφωνία που έχει να κάνει τόσο μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτήν της Λίβερπουλ όσο και με τον Ελ Ζαρ και πλέον έχοντας ως πλεονέκτημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την παράταση της ΕΠΟ μέχρι τα μεσάνυχτα, τρέχουν να προλάβουν τα γραφειοκρατικά.

Ο διεθνής Μαροκινός δεν θα είναι ο αντιΣορλέν, αφού αγωνίζεται πιο μπροστά και συγκεκριμένα στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τους επιθετικούς.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πέραν για τριετής συμφωνίας μαζί του και για ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας με την Λίβερπουλ, που δέχτηκε να τον παραχωρήσει.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και μια από τις καλύτερες του φετινού καλοκαιριού στην Ελλάδα, αφού ο Ελ Ζαρ έχει παραστάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μαροκινός άσος πρόπερσι είχε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Αγγλίας, ενώ το 2009-2010 δεν του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες από τον Ράφα Μπενίτεθ. Πάντως έχει παίξει σε αρκετούς αγώνες τόσο του Europa League, όσο και των προκριματικών του Champions League.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο ΠΑΟΚ δυναμώνει αφάνταστα στην μεσοεπιθετική του γραμμή με τον Ελ Ζαρ στο ρόστερ, αφού μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και οι Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου