Τελευταία Νέα

31/8/10

ΟΣΦΠ : Νέο συμβόλαιο σε Ποτουρίδη !

Νέσο συμβόλαιο σε Ποτουρίδη

Ο Γιάννης Ποτουρίδης επιβραβεύτηκε για την δουλειά του και ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως το 2014. Τον πιστεύει ο Βαλβέρδε και έχει δώσει την συγκατάθεση του για την αξία του νεαρού στόπερ.



Ο Γιάννης Ποτουρίδης θα αποτελέσει τον 4ο στόπερ στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, δίπλα στους Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Φρανσουά Μοδέστο. Ο 18άχρονος (27/2/1992) κεντρικός αμυντικός, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο "Βάσκος" τεχνικός, όποτε χρειαστεί, αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ πιστεύει και ποντάρει στους Νέους που έχουν έρθει από τις ακαδημίες των Πειραιωτών και για τον λόγο αυτό η διοίκηση επιβράβευσε την προσπάθεια του νεαρού σέντερ μπακ, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε επέκταση συμβολαίου στον ύψους 1.82μ, Γιάννη Ποτουρίδη, έως το 2014 με αυξημένες οικονομικές αποδοχές, καθώς το συμβόλαιο του 18άχρονου στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο "92", έληγε το 2012. 






Στην αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντγκσον.


Ο 62χρονος τεχνικός έκανε ιδιαίτερη μνεία στην πώληση του Ισπανού στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως πρόκειται για απώλεια για την Λίβερπουλ, καθώς τόσο ο Ριέρα όσο και ο Μπεναγιούν ήταν ποιοτικοί παίκτες.

"Αποκτήσαμε τον Ραούλ Μεϊρέλες, τον Πολ Κοντσέσκι και πιθανότητα ένας ακόμη παίκτης δεν θα έβλαπτε. Με τον Μεϊρέλες και τον Πόουλσεν στη μεσαία γραμμή καλύψαμε τα κενά των Μασεράνο και Ακουιλάνι αλλά χάσαμε και κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως οι Μπεναγιούν, και Ριέρα. 

Αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση. Σημασία έχει να αποκτήσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μας βοηθήσει. 

Υπάρχει και ο Μπάμπελ, ο οποίος δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θέλει ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Ν'Γκογκ έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου