Τελευταία Νέα

30/8/10

Ανακοινώνει Μπιέρσμιρ η Ρόζενμποργκ !




Στο Τρόντχαϊμ βρίσκεται ο Ματίας Μπιέρσμιρ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αναμένεται η ανακοίνωση της μεταγραφής από την Ρόζενμποργκ.




Κατά την πάγια τακτική τους οι «Troillongan» κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα αιφνιδιάζοντας ακόμη και τους Νορβηγούς δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου.

H μετεγγραφή του "Μπιέρσα" αποφασίστηκε την ύστατη στιγμή, καθώς υπάρχει συμφωνία με την ισπανική Μάλαγα για την παραχώρηση του Δανού Κρις Στάντσγκααρντ έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Η Ρόζενμποργκ είχε στο ραντάρ της τον Μπιέρσμιρ από το 2009 και μάλιστα εκδήλωσε ενδιαφέρον το 2009, όταν μεταπήδησε από τη Γκέτεμποργκ στους «πράσινους».

Ο αθλητικός διευθυντής του νορβηγικού συλλόγου, Έρικ Χοφτούν επιβεβαίωσε πως απομένουν τα τυπικά για την υλοποίηση της μεταγραφής τονίζοντας πως ο 24χρονος άσος βρίσκεται στο Τρόντχαϊμ για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

«Υπάρχει θέμα, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα» πρόσθεσε. Η μεταγραφή και όχι δανεισμός όπως υποστηρίζουν οι Νορβηγοί δεν αποκλείεται να έχει ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου