Τελευταία Νέα

30/9/10

Ρουμπίν Καζάν-Μπαρτσελόνα 1-1

Όπως και πέρσι η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να νικήσει την Ρουμπίν στο Καζάν, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 χάρη στις εκτελέσεις πέναλτι των Νομπόα και Βίγια.


Οι Ρώσοι προηγήθηκαν στο 30' και απάντησαν οι Καταλανοί στο 60', ενώ λίγο έλειψε να πάρουν την νίκη οι γηπεδούχοι στο 87', καθώς είχαν δοκάρι με τον Μάρτινς.Ρουμπίν - Μπαρτσελόνα 1-1

Σκόρερς: 30' πέν. Νομπόα / 60' πέν. Βίγια.

Γήπεδο: "Σέντραλ Στέιντιουμ", Καζάν.

Διαιτητής: Τσιουνεΐτ Τσακίρ (Τουρκία).

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν για την Μπαρτσελόνα με τον Πέδρο, ο οποίος μετά την πάσα του Νταβίντ Βίγια στο 13' έκανε την προβολή από το ύψος του πέναλτι με το εξωτερικό του αριστερού του ποδιού και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ριζικόβ.

Στο 26' οι Καταλανοί έφτασαν για δεύτερη φορά κοντά στο γκολ με τον Βίγια να σουτάρει μετά την σέντρα του Αντρές Ινιέστα και την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα η Ρουμπίν κέρδισε το πέναλτι με τον Ντάνι Άλβες να ανατρέπει καθαρά τον Καλεσίν. Ο Κριστιάν Νομπόα εκτέλεσε στο 30' και άνοιξε το σκορ για τους Ρώσους, αν και λίγο έλειψε να αποκρούσει ο Βίκτορ Βαλντές, καθώς πέφτοντας δεξιά η μπάλα χτύπησε στον μηρό του.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η Μπαρτσελόνα είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες, με τον Νταβίντ Βίγια να είναι άστοχος στο 34' και τον Πέδρο στο 43'.

Η Ρουμπίν φαινόταν και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ικανή να κρατήσει το "μηδέν" στην άμυνα, μέχρι όμως το ανόητο πέναλτι του Σαλουκβάντζε στο 59'.

Ο Γεωργιανός αμυντικός ανέτρεψε τον Ινιέστα, χωρίς να κάνει τάκλιν, αλλά ουσιαστικά έπεσε πάνω του χωρίς λόγο και τον έριξε στο έδαφος, με την απόφαση του διαιτητή βέβαια να είναι σωστή.

Ο Νταβίντ Βίγια ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε στέλνοντας την χαμηλά στην δεξιά γωνία, με τον Ριζικόβ να πέφτει σωστά και να βρίσκει την μπάλα, όχι όμως όσο έπρεπε για να μην καταλήξει στα δίχτυα του.

Αμέσως μετά το γκολ ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στον αγώνα, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά την μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει την νίκη την είχε η Ρουμπίν στο 87' με τον Ομπαφέμι Μάρτινς.

Έπειτα από σέντρα από αριστερά ο Νιγηριανός στράικερ, ο οποίος επίσης είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή, έπιασε την κεφαλιά από κοντά στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα αφού έσκασε στο έδαφος χτύπησε στο δοκάρι του Βίκτορ Βαλντές.

Στο 93' είχε μεγάλη ευκαιρία και η Μπαρτσελόνα για να... αποδράσει με το "διπλό", αλλά η πέρασε λίγο άουτ από το κοντινό πλασέ του Ινιέστα.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζικόβ, Καλεσίν, Σαλουβάκντζε, Θέσαρ Νάβας, Μποκέτι, Ανσάλντι, Νομπόα (88' Νάτσο), Μουράβσκι, Ριαζάντσεβ, Γκεκντενίζ Καραντενίζ (64' Μάρτινς), Κορνιλένκο (62' Σιμπάγια).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μάξουελ, Μαστσεράνο (60' Μέσι), Τσάβι, Μπούσκετς, Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια (86' Μπόγιαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου