Τελευταία Νέα

23/9/10

Τα μαύρα διαμάντια στις ακαδημίες του Παναθηναικού!

Στην Ελλάδα αναμένονται την Πέμπτη δυο από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Νιγηρία για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και της Golden Team.
 
Κάρλος Φρέιτας και Κάρλος Μενέσες έχουν άριστη συνεργασία στην Παιανία με τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού" να έχει δώσει το "ΟΚ" στον συνεργάτη του με σκοπό να φέρει δυο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Νιγηρίας στους πράσινους.

Οι δυο άσοι αναμένονται στην Αθήνα την Πέμπτη και το Sport24.gr κάνει μια μικρή αναφορά στο βιογραφικό τους.

Εμανουέλ Σανί: Επιθετικός

Ο 18χρονος άσος αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση. Δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (1,72 - 68 κιλά) γεγονός που τον βοηθάει στο να "μπουκάρει" στην αντίπαλη περιοχή με ευκολία.

Εκεί που έλαμψε ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17, όπου και η Νιγηρία πήγε στην τελικό, με τον Σανί να κατακτά το ασημένιο παπούτσι με 5 γκολ και την χρυσή μπάλα.

Εγκενί Ονότζι: μεσοεπιθετικός

Ο 19χρονος άσος είναι πάνω κάτω στο ίδιο σκαρί με την συμπαίκτη του στην ομάδα της Νιγηρίας, όμως αγωνίζεται πιο πίσω. Πρόσφατα κλήθηκε στην ομάδα κάτω των 20 ετών (θεωρείτε εξέλιξη) και όλα δείχνουν ότι θα έχει λαμπρό μέλλον.

Μπορεί να είναι μέσος, όμως ο Ονότζι σκοράρει αρκετά συχνά. Το στιλ του θυμίζει εκείνο του Γουίλσον Ορούμα που έπαιζε στην Καβάλα, αφού και ο ίδιος διαθέτει εκπληκτική τεχνική κατάρτιση.

Τους παρακολουθούν από καιρό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου