Τελευταία Νέα

28/9/10

Η συνέντευξη του Ν. Νιόπλια για τον αυριανό αγώνα!

Μονόδρομος είναι το τρίποντο για τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Κοπεγχάγη, με τον Νίκο Νιόπλια να τονίζει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως "αν πως θέλουμε να έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες πρέπει να κερδίσουμε".


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των "πρασίνων".

Τι πρέπει να αλλάξει από προηγούμενα ματς:

"Πρώτα πρώτα η ομάδα να κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά. Αλλο Τσάμπιοςν Λιγκ άλλο πρωτάθλημα. Το Τσαμπιονς Λιγκ είναι ανώτερο και από παγκόσμιο Κύπελλο σε ποιότητα. Αρχικά δεν πρέπει να κάνεις λάθη, δεύτερον να έχεις πίστη, τρίτον παίζουμε στην έδρα μας. Και παίζουμε με έναν αντίπαλο που αν θέλουμε να έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες πρέπει να κερδίσουμε. Εκείνος την πρώτη αγωνιστική το έκανε το χρέος του και κέρδισε. Αρα για μας είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς. Ετσι πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε τεχνική ηγεσία και παίκτες".

Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει αύριο.


"Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια. Ολοι έχουμε τοποθετήσει ψηλά την Μπαρτσελόνα. Ειναι ένα σκαλοπάτι πάνω απ όλους μας. Οι άλλοι τρεις θα διεκδικήσουμε την άλλη θέση. Για πρώτη στιγμή η Κοπεγχάγη έχει ένα μικρό αβαντάζ. Ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει το Τσάμπιονς Λιγκ, αύριο. Αν θυμάμαι σωστά και προ διετίας ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ήττα κόντρα σε Ιντερ και Ανόρθωση και βγήκε πρώτος. Ολα μπορούν να γίνουν σ ενα μίνι πρωτάθλημα".

Στόχος το μηδέν σε άμυνα:

"Πάντα πρέπει να έχεις το μηδέν αλλά και το 2-1 είναι νίκη. Μπορεί να δεχθείς γκολ αλλά να κερδίσεις. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Αν πετύχουμε γκολ και δεχθούμε λιγότερα δεν πειράζει, εφόσον κερδίσουμε θα είναι ωραίο. Δεν μπορώ να μιλάω ατομικά για κάποιον. Δεν παίζει μόνος του ο Μπουμσόνγκ, ή ο Βύντρα. Δεν είναι ωραίο. Και κάθε παίκτης θέλει προσαρμογή δεν είναι εύκολο, έχουμε παραδείγματα στο ποδόσφαιρο".
Θα μπει ο Κατσουράνης στην θέση Μπουμσόνγκ:

"Πρώτα θα πρέπει να το μάθει αυτός. Υπάρχουν σκέψεις και θα δούμε. Ποτέ τα παιχνίδια όλα δεν είναι ίδια".

Νίκη είναι ίσον με μισή πρόκριση:

"Ειναι ένα βήμα, αφού ισοδυναμεί με μισή πρόκριση. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα".

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τον Γκαρσία:

"Αν μπαίνετε σ' αυτές τις σκέψεις σκεφτείτε σε πόσες μπαίνω εγώ. Εξετάζεις το ενδεχόμενο της αλλαγής και όλα αυτά. Αν ο Γκαρσία ξεκινήσει και το ματς δεν πάει καλά (0-0) και μπει κάποιος παίκτης που δεν είναι επιθετικός φανταστείτε τι θα γίνει. Σκέψεις υπάρχουν πολλές και για μένα. Πρώτα πρώτα το αυριανό ματς κοιτάμε και την νίκη".

Αποψη για Κοπεγχάγη και αν ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί:

"Είμαστε φαβορί. Η Κοπεγχάγη είναι φύσικα ομάδα με αυτοπεποίθηση και πολλά παιχνίδια. Ομως αν είμαστε καλοί θα κερδίσουμε."

Να εκτιμήσετε πόσο μεγαλύτερο μέγεθος είναι ο Παναθηναϊκός από την Κοπεγχάγη (Δανός ρεπόρτερ):

"Εχει εμπειρία και έχει παίκτες που έχουν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και μαζί με την έδρα στοιχεία που μας κάνουν πιο δυνατούς."
Σε τι κατάσταση είναι ο Σπυρόπουλος:

"Οχι δεν θα παίξει. Σιγά σιγά να είναι καλύτερα. Θα είναι στον πάγκο και την αποστολή".

Την άποψή σας για την Κοπεγχάγη (Δανός ρεπόρτερ):

"Ειναι φύσικαλ ομάδα. Καλή σε τακτικό κομμάτι. Εχει δύο παίκτες υψηλού επιπέδου. Αλλά έχει και αδυναμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου