Τελευταία Νέα

28/9/10

Στους κορυφαίους μικρούς του Τσαμπιονς Λιγκ ο Νίνης!


Αλλη μια τιμητική διάκριση φαίνεται πως θα ζήσει ο Σωτήρης Νίνης. Ο ΜVP του ματς με τον Πανιώνιο σύμφωνα με την ιστοσελίδα "blog.sport.co.uk" βρίσκεται ανάμεσα σε μια δεκάδα αστέρων νεαρών ποδοσφαιριστών που ενδεχωμένως να λάμψει στο Τσάμπιονς Λιγκ της φετινής χρονιάς.


Εκτός από τον Ελληνα "el ninio" οι άλλοι παίκτες είναι οι Βάλτερ Μπίρσα της Οσέρ, Λατσινά  Τραορέ της Κλουζ, Μάρκο Μαρίν της Βέρντερ Βρέμης, Κρίστιαν Έρικσεν του Άγιαξ, Ντάγκλας  Κόστα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Τζος Μακ Έαχραν της Τσέλσι, Κλέο της Παρτιζάν Βελιγραδίου, Χεντράν Σακιρί της Βασιλεία και Μομοντού Κέεσαϊ της Ζίλινα.Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

"Έχει χαρακτηριστεί ως το αστέρι του μέλλοντος εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η τρέχουσα σεζόν μπορεί να είναι αυτή στη διάρκεια της οποίας ο Σωτήρης Νίνης θα λάμψει. Έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς την τελευταία τριετία, κάτι που έχει εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, αλλά ακόμα και έτσι έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μικρός το δέμας, αλλά με εξαιρετική υποδοχή της μπάλας και πάσα ακριβείας από οποιαδήποτε γωνία, ανακηρύχτηκε καλύτερος νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής το 2007 σε ηλικία μόλις 17 ετών και την επόμενη περίοδο πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Παναθηναϊκό, ο νεότερος στην ιστορία του συλλόγου.

Με μόνο τη Μπαρτσελόνα ομάδα-φόβητρο στον όμιλο, ο Νίνης έχει την ευκαιρία να εντυπωσιάσει τους σκάουτερς που τον παρακολουθούν και να ξαναδώσει ώθηση στη στάσιμη καριέρα του
".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου