Τελευταία Νέα

30/10/10

Άρης- Ατρόμητος 2-0


Ο ΑΡΗΣ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Αθηνών στο Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, παίρνοντας τη νίκη με 2-0.


Το σύνολο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ χρειαζόταν τη νίκη, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα και σε αυτό τον ώθησαν με κάθε τρόπο οι οπαδοί της ομάδας, που έσπευσαν να τον στηρίξουν σε ένα ακόμη ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο κόρνερ του αγώνα για τον ΑΡΗ ήρθε μόλις στο 1ο λεπτό. Ο ΑΡΗΣ ήθελε να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ο Ατρόμητος απείλησε τον Σηφάκη στην επόμενη φάση, με τον τελευταίο να μην επιτρέπει την παραβίαση της εστίας του.

Στο 10ο λεπτό, από αντεπίθεση του ΑΡΗ, ο Τόνι Κάλβο έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μιχαηλίδη.

Στο 12ο λεπτό, ο Μπαζίνσκι παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ για την ομάδα του και να ανοίξει πρόωρα το σκορ υπέρ του ΑΡΗ.

ΓΚΟΛ. Παρ’ όλα αυτά, το σκορ άνοιξε μετά από λίγα λεπτά ο Χαβίτο με διαγώνιο σουτ στο 18’, κάνοντας το 1-0 για τον ΑΡΗ.

ΓΚΟΛ.
Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ, Νίκος Λαζαρίδης, στο 24’ έβαλε τις βάσεις για μία σίγουρη νίκη, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί του Ατρομήτου έδιωξαν προς στιγμήν την μπάλα από την μεγάλη περιοχή τους, αλλά ο Έλληνας αμυντικός έκανε το σουτ και διπλασίασε τα τέρματα του ΑΡΗ.

Στο 34ο λεπτό ο Μιχάλης Σηφάκης «κατέβασε ρολά» στην εστία του, όταν ο Νεμπεγλέρας έκανε ένα δυνατό σουτ. Η επέμβαση του πορτιέρο του ΑΡΗ ήταν εντυπωσιακή.

Οι ποδοσφαιριστές του Έκτορ Κούπερ πίεζαν πολύ την φιλοξενούμενη ομάδα, ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και απειλούσαν συνεχώς την αντίπαλη εστία.

Ο Ρουίζ θα μπορούσε να είχε κάνει στο 38’ το 3-0 για τον ΑΡΗ, όταν ο Χαβίτο έδωσε την πάσα στον Κόκε, αυτός με τη σειρά του στον φορ από την Γουατεμάλα που σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε και έδιωξε σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα περιείχε πολλές ευκαιρίες για τον ΑΡΗ και πολύ μεγάλη πίεση από την πλευρά του. Ο Σταθόπουλος σφύριξε τη λήξη του πρώτου μέρους χωρίς να έχουν κρατηθεί λεπτά καθυστερήσεων.

Στην επανάληψη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ κρατούσαν τα «ηνία» του αγώνα και έψαχναν πεισματικά και το τρίτο γκολ.

Στο 58’ ο Χαβίτο κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, το οποίο εκτέλεσε ο Μεντί Ναφτί, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Οι φιλοξενούμενοι επεδίωκαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν κινδύνους στην περιοχή του Σηφάκη, αλλά η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του ΑΡΗ δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα του ΑΡΗ είχε στο παιχνίδι ο Φαμπιάνο Λίμα, ο οποίος αντικατέστησε στο 80’ τον Κάρλος Ρουίζ.

Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κόκε «έπιασε» την κεφαλιά, όμως, η μπάλα βγήκε κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη. Στη συνέχεια και πάλι ο αρχηγός του ΑΡΗ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου εξουδετέρωσε αυτή τη φάση για τον ΑΡΗ.

Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα μετά από τρία λεπτά καθυστερήσεων και ο ΑΡΗΣ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Ναφτί ( 72’ Φατί), Τόνι Κάλβο (60’ Τσεζνάουσκις) , Τόχα, Κόκε, Ρουίζ (80’ Φαμπιάνο Λίμα), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Μπρίτο (77’ Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σκόνδρας (60’ Τάτος), Καραλής (63’ Σαγκανόφσκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου