Τελευταία Νέα

21/11/10

Ολυμπιακός - Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1

       

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 32' με τον Ορόθκο, αλλά ο Μαρτίν επανέφερε την ομάδα του από την... κόλαση στον παράδεισο στο 53', λίγο μετά την αποβολή του Γιακούποβιτς.



Σε ένα ματς όπου επικράτησε η εναλλαγή συναισθημάτων, Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας  Τρίπολης έμειναν στο 1-1, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο.

Το κλίμα για τον Βαγγέλη Βλάχο στην Τρίπολη δεν ήταν καλό. Ο έμπειρος τεχνικός γνώριζε εκ των προτέρων ότι για να παραμείνει στον πάγκο των "Αρκάδων" έπρεπε η ομάδα του σίγουρα να μην χάσει.

Οι παίκτες του ευτύχησαν να προηγηθούν στο 32' με τον Ορόθκο να μην συγχωρεί το λάθος του Ρόκα. Στην επανάληψη ο Σάκης Τσιώλης είδε τα χέρια του να δένονται, όταν ο Γιακούποβιτς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ενώ ήξερε ότι για το υπόλοιπο δεν θα μπορούσε να κάνει αλλαγή.

Ο Μαρτίν, όμως, εκμεταλλεύτηκε τη όμορφη σέντρα του Μόνχε, δίνοντας στην ομάδα του έναν υπερπολύτιμο βαθμό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τόμας, Αλβάρες, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σελέζι, Ρόκας (46' Καπετάνος), Ουμπίντες, Μόνχνε, Μπρέσκα (46' Μαρτίν), Σολάκης (58' Ρόκα) .

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Ντεγκρά, Ορόθκο, Αργυρόπουλος (60' Ροτζέριο), Πουλίδο, Καρέρα, Μπαστία, Λαδάκης (66' Ρίος), Πιπίνης, Αράς (75' Ουντότζι), Μάρτινς, Κρις.

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας.

Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Αργυρός.

Κίτρινες: 
26' Μπαστία, 27' Ντολεζάι, 30' Σολάκης, 41' Πουλίδο, 45' + 2' Ορόθκο, 61' Καρέρα, 67' Πιπίνης, 78' Κρις, 82' Αλβάρες.

Κόκκινες: 
47' Γιακούποβιτς.

Σκόρερς: 
32' Ορόθκο, 53' Μαρτίν.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου