Τελευταία Νέα

21/11/10

Skoda Ξάνθη- Πανσερραϊκός 2-0

     

Με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού στο γήπεδο των Πηγαδίων επιστρέφοντας στις νίκες μετά από έξι αγώνες.



Στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές επέστρεψε η Skoda Ξάνθη. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με γκολ των Μαρσελίνιο και Έλινγκτον επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Superleague και "έφυγε" έστω και προσωρινά από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.


Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, καθώς το μόνο αξιοσημείωτο, ήταν μια φάση για τους γηπεδούχους στο 19' με τον Κιντάνα.


Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές που έκανε η Ξάνθη βοήθησαν κατά πολύ στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, που είχε ως αποτέλεσμα τα δύο γκολ με τα οποία οι γηπεδούχοι πήραν το πολύτιμο "τρίποντο". Από την άλλη ο Πανσερραϊκός εκτός από  μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι


Γήπεδο:
 Πηγαδίων

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)/ Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Αλεξέας (Μεσσηνίας).

Skoda Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Φλίσκας (55' Μαρσελίνιο), Κομεσίδης (74' Μπέρτος), Κωστούλας, Βάλλας, Μπόατενγκ, Κιντάνα, Τζάγκι, Βασιλακάκης (66' Σουάνης), Έλινγκτον, Κατόνγκο.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Παντελιάδης (83' Γαλανόπουλος), Νταλέ (83' Τάντιτς), Μαβενέ, Σουμπίνο (74' Ανάκογλου), Λεοζίνιο, Αλβάρεζ.

Κίτρινες κάρτες: Κιντάνα (33', Skoda Ξάνθη), Τζάκι (88', Skoda Ξάνθη)- Άμο (71', Πανσερραϊκός), Ανάκογλου (84', Πανσερραϊκός), Αλβάρεζ (92', Πανσερραϊκός).

Σκόρερ: Μαρσελίνιο (69', Skoda Ξάνθη), Έλινγκτον(79', Skoda Ξάνθη).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου