Τελευταία Νέα

27/11/10

Εργοτέλης - ΑΕΛ: 2-1

       Ρομάνο

Ο Εργοτέλης πήρε μία νίκη-ανάσα επί της ΑΕΛ με 2-1 και σκαρφάλωσε μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Τραγική οι βυσσινί που έμειναν με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.


Δεύτερη νίκη για τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο φέτος, αυτή τη φορά επί της ΑΕΛ με 2-1 σε ένα παιχνίδι με πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους. Χαμένο πέναλτι για τον Εργοτέλη στο τέλος.



Ήταν από τα λεγόμενα ματς "ο θάνατος σου η ζωή μου", αφού και οι δυο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Εργοτέλης ωστόσο στάθηκε καλύτερος και πήρε μια δίκαιη νίκη, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα από τον διαιτητή.

Οι βυσσινί έμειναν με δέκα παίκτες στο 26ο λεπτό, όταν ο Ταλ ανέτρεψε τον Μπούντιμιρ μέσα στην μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Νταμπίζας ανέτρεψε πάλι τον Μπούντιμιρ. Ο Λεάλ ωστόσο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο.

Διαιτητής:  Σταθόπουλος (Αχαΐας).

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).

Συνθέσεις των δυο ομάδων

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Μπέτο (Ορφανός 76'), Ολίσε, Φραγκουλάκης (Βίσιο 90+), Ρομάνο, Λεάλ (Σαρρής 89'), Μπούντιμιρ.

ΑΕΛ (Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Βούζας (Βελάσκο, 27'), Ρομέου, Ιγκλέσιας (Μακίνουα 78'), Σίμιτς (Μπλάζεκ 45'), Κανόμπιο, Κουζέν.

Γκολ: Ρομάνο 8', Κανόμπιο 19', Λεάλ 26'.

Κάρτες:  Κουζέν (κίτρινη, 12'), Ταλ (κόκκινη, 26΄), Μπούντιμιρ (κίτρινη, 30'), Ταυλαρίδης (κίτρινη, 30'), Ιγκλέσιας (κίτρινη, 31'), Μπέτο (κίτρινη, 39΄), Γιαλούσης (κίτρινη, 55'), Ολίσε (κίτρινη, 68'), Φραγκουλάκης (κίτρινη, 81'), Νταμπίζας (κίτρινη, 87'), Ρουμπάκης (κίτρινη, 90+), Δασκαλάκης (κίτρινη, 90+).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου