Τελευταία Νέα

18/12/10

Πανιώνιος- Αστέρας Τρίπολης 0-0


Μετά από ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με τον Μπάλαμπαν στο πρώτο ημίχρονο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς της Νέας Σμύρνης, μεταξύ του Πανιωνίου και του Αστέρα Τρίπολης για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Superleague. Ο Πανιώνιος που ήταν λίγο καλύτερος είχε δοκάρι στο 35ο λεπτό σε απευθείας εκτέλεση του Μπάλαμπαν και με τον βαθμό που πήρε έφτασε στους 15. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης, πήγε στους 16 βαθμούς.
Τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο κλασσικές ευκαιρίες για να σημειώσουν ένα γκολ, κυρίως ο Πανιώνιος με το φάουλ του Μπάλαμπαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Σε γενικές γραμμές το 0-0 είναι δίκαιο και για τους δύο αντιπάλους.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)/ Τρύφων (Δράμας), Δημητριάδης (Καστοριάς).

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα (75' Οκπάκο), Μπάλαμπαν, Κούκετς (58' Σκούρτης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης (67' Βάρο), Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Ουντότζι, Λαδάκης, Μπαστία, Κρις (70' Κερ), Αράς (46' Καρέρα), Ροζέριο (83' Φορτούνης).

Κίτρινες κάρτες: Κοντοές (28', Πανιώνιος), Μπάλαμπαν (44', Πανιώνιος)- Ορόθκο (44' Αστέρας Τρίπολης), Πουλίδο (47' Αστέρας Τρίπολης).

Σκόρερ: -

Το ματς

Ο Πανιώνιος ήταν λίγο πιο δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, αν και σε γενικές γραμμές δεν υπήρχαν πολλές φάσεις. Στο 8’ ο Σιόβας δοκίμασε από μακριά να αιφνιδιάσει τον Ντεγκρά, αλλά αλλά το σουτ του έφυγε πολύ ψηλά πάνω από την εστία.

Στο 23’ ο Ροτζέριο, από πλάγια θέση αριστερά, εκτέλεσε ένα φάουλ, στέλνοντας την μπάλα έξω, ενώ στο 27' ο Αράς, βγήκε απέναντι από τον Μάχο με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να διώχνει με τα πόδια.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκε στο Πανιώνιο, όταν στο 35’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν, η μπάλα κατέληξε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Ντεγκρά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Λάτκα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Ντεγκρά να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Κακό και το δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο, θα περίμεναν όλοι οι δύο ομάδες να μπουν ακόμη πιο δυνατά, ούτως ώστε να πάρουν το "τρίποντο", αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Οι δύο αξιοσημείωτες ευκαιρίες του ματς έγιναν από την πλευρά του Πανιωνίου. Στο 61' ένα σουτ του Τσότσαλιτς δεν προκαλεί ανησυχία στον Ντεγκρά, ενώ στο 66' ο Μπάλαμπαν μέσα από την περιοχή, έκανε το πλασέ υπό πίεση, με τον Ντεγκρά να πέφτει και να μπλοκάρει την μπάλα.

Η μια ακόμη καλή φάση εγινε στο 84', όταν ο Μπαστία έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μάχο.

Στο 89' ο Μπάλαμπαν έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα από την περιοχή, αλλά από το πλασέ που έκανε ο Ντεγκρά δεν είχε πρόβλημα να πιάσει την μπάλα. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον έναν βαθμό που τους έδωσε η ισοπαλία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου