Τελευταία Νέα

22/12/10

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1 ( Κύπελλο Ελλάδος)

                              

Το γκολ του Ιμπαγάσα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης στην Τρίπολη, έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη-πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι Πειραιώτες, λόγω αποβολής του Μέλμπεργκ (Videos).


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του για το 2010. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με γκολ του Αριελ Ιμπαγάσα στο 86' κατάφερε να πάρει τη νίκη- πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος στο ματς και δικαιούταν τη νίκη, κόντρα σε έναν Αστέρα ο οποίος κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς.


Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, παρουσιάστηκαν πολύ σοβαροί, έχασαν πολλές ευκαιρίες (12 τα συνολικά σουτ εντός τέρματος) και θα μπορούσαν να είχαν "καθαρίσει" νωρίτερα την υπόθεση πρόκριση, αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Το κακό για τον Ολυμπιακό από το συγκεκριμένο ματς, ήταν η αποβολή του Μέλμπεργκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο οποίος θα χάσει το ματς με τον Ηρακλή τη νέα χρονιά στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας από την πλευρά του, δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, καθώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προσπάθεια στα καρέ του Πάρντο, ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες.

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Καλόπουλος (Μακεδονίας)/ Τρύφωνας (Κέρκυρας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας).

Κίτρινες: Φυτανίδης (17', Αστέρας Τρίπολης)- Μέλμπεργκ (32', Ολυμπιακός).

Κόκκινες: Μέλμπεργκ (78', Ολυμπιακός).

Γκολ: Ιμπαγάσα (86', Ολυμπιακός).

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Φυτανίδης, Μπαστία, Λαδάκης (81' Φρανκού), Κρις (69' Κερ), Καρέρα, Ουντότζι, Μπακασέτας (56' Φορτούνης).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Γκαλίτσιος (71' Ζαϊρί), Αβράαμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα (84' Ποτουρίδης), Πάντελιτς (76' Φουστέρ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου