Τελευταία Νέα

22/12/10

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 ( Κύπελλο Ελλάδος)

                                           

Ο ΠΑΟΚ δεν έπεισε με την εμφάνισή του, αλλά πήρε την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, αφού νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.


Ο "δικέφαλος" προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό από ένα τυχερό γκολ, που προήλθε από την ασυνεννοησία των Βάντερσον και Σικαλιά, με τον πρώτο να σημειώνει αυτογκόλ.

Ωστόσο, το δεύτερο γκολ ήταν προΐόν εξαιρετικής συνεργασίας τεσσάρων παικτών του ΠΑΟΚ, με τον Σαλπιγγίδη να δίνει την ασίστ στον Αθανασιάδη, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο 2ο ημίχρονο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Μπακαγιόκο στο 53'. Μάλιστα, ο Ιβοριανός επιθετικός είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος κι ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου).

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Ποντίκης (Πρέβεζας).

Κίτρινες κάρτες: Βιεϊρίνια - Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης.

Γκολ: 3' (αυτ.) Βάντερσον, 42' Αθανασιάδης - 53' Μπακαγιόκο.

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Μπουσαϊντί (18' Σαβίνι), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κριστιάνο (46' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (76' Φιλομένο), Αθανασιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Σιαλμάς (62' Τζάνης), Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (71' Βαγγελής), Κυριάκος (71' Ανδράλας), Σκούφαλης, Μπακαγιόκο.

1-0

2-0

2-1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου