Τελευταία Νέα

23/12/10

Εθνικός Αστέρας- Διαγόρας 1-1 (Κύπελλο Ελλάδος)

                                       

Σε επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου στις 12 Ιανουαρίου, θα λύσουν τις διαφορές τους Εθνικός Αστέρας και Διαγόρας, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.


Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς της Καισαριανής μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του Διαγόρα στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Έτσι, οι δύο σύλλογοι της Football League, θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου στο "σμαραγδένιο" νησί και στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας πως ήθελαν να πάρουν την πρόκριση, με τον Εθνικό Αστέρα να ανοίγει το σκορ στο 74΄με τον Τραορέ και τους "κυανέρυθρους" να ισοφαρίζουν δύο λεπτά αργότερα (76') με πολύ ωραίο φάουλ του Ζουρούδη.

Γήπεδο: Καισαριανής "Μιχάλης Κρητικόπουλος".

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κουτσιαύτης (Άρτας)/ Ψυχογιός (Κορίνθου), Γεωργαράς (Άρτας).

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Φραγκής (83' Βάσι), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης, Φραντζεσκί (71' Γκόγκας), Λουάμο (92' Παλάσκας), Άντονι.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Ζλάτκοβιτς (81' Σπάρταλης), Γεωργίου, Προβατίδης, Πλατάνος, Ταραχούλσκι (93' Καμινιώτης), Πουλόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Κριπιντίρης (31', Εθνικός Αστέρας), Τσιώλης (85', Εθνικός Αστέρας), Γκόγκας (89', Εθνικός Αστέρας)- Πλάτανος (9', Διαγόρας), Εξουζίδης (48', Διαγόρας), Προβατίδης (78', Διαγόρας).

Σκόρερ: Τραορέ (74', Εθνικός Αστέρας)- Ζουρούδης (76', Διαγόρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου