Τελευταία Νέα

23/12/10

Ηρακλής-Κέρκυρα 1-1 ( Κύπελλο Ελλάδας)

                              


Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Ηρακλής και Κέρκυρα, αφού έμειναν στο 1-1 στο "Καυτανζόγλειο" και έτσι το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, θα κριθεί στο νησί των Φαιάκων.


Ούτε το γκολ της Κέρκυρας ήταν κανονικό, ούτε το πέναλτι που ισοφάρισε ο Ηρακλής. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος τα ‘κανε θάλασσα και με το 1-1 οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές στο νησί των Φαιάκων!

Οι "κυανόλευκοι" ήταν το μεγάλο αφεντικό της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να μετατρέψουν την κυριαρχία τους σε γκολ και λίγο έλειψε να το πληρώσουν.

Οι "Φαίακες" όσο περνούσαν τα λεπτά πάτησαν γκάζι, κατάφεραν να σκοράρουν στο 80', όμως δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους και να κάνουν την έκπληξη, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Στα τελευταία λεπτά, υπήρξε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, αφού ο Ηρακλής που ήταν σαφώς η καλύτερη ομάδα του αγώνα, κέρδισε ένα πέναλτι με τον Γιάκομπ και ο ίδιος παίκτης το μετέτρεψε σε πέναλτι. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ και έτσι όλα θα κριθούν, στις 12 Γενάρη στην Κέρκυρα.

Αρκετά λάθη από τον διαιτητή της αναμέτρησης Καλογερόπουλο, αφού στο γκολ της Κέρκυρας ο Γιάντσης στο ξεκίνημα της φάσης, στόπαρε την μπάλα με το χέρι, ενώ και το πέναλτι ήταν τραβηγμένο, αν και ο Δημήτρης Ιωάννου δεν βρήκε μπάλα

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών).

Κίτρινες: 45' Γιάκομπ / 22' Επστάιν, 45' Μαϊστόροβιτς.

Κόκκινες: --

Γκολ: 79' Τσίγκας / 86' Γιάκομπ πεν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (58' Μάρα), Στζοτ (68' Σίσιτς), Πίτου Γκαρσία (78' Ηλιάδης), Σολτάνι, Γιάκομπ.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αποστολίδης, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (70' Λαμπρόπουλος), Μίχος, Τσίγκας (86' Ιωάννου Δ.), Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Ιωάννου Η. (58' Γιάντσης), Μακρής.

0-1




1-1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου