Τελευταία Νέα

21/12/10

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 2-0 (Κυπέλλο Ελλάδος)

                                        

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε τις νίκες, καθώς με δύο κεφαλιές του Σολάκη επικράτησε με 2-0 του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη, είχαν την απόλυτη κυριαρχία από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όμως κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην επανάληψη.

Εκεί, ανέλαβε δράση ο Ηλίας Σολάκης, που με δύο προσωπικά του γκολ, έδειξε τον δρόμο της πρόκρισης και έδωσε το εισιτήριο για τους "8" του Κυπέλλου ΟΠΑΠ στην ομάδα του.


Το αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο, αφού οι Βολιώτες ήταν το αφεντικό του αγώνα και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς από τον κακό Πανσερραϊκό.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, εκτός από τον σκόρερ Σολάκη, ήταν ο Ούμπιντες από τα πόδια του οποίου ξεκίνησα και τα δύο γκολ της ομάδας του Βόλου.

Δικαίωση για τον Σάκη Τσιώλη, που βλέπει την ομάδα του να τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, να περνά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ και γι' αυτό αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, πριν το τέλος του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη άμυνα και απλά παρακολουθούσε τις ωραίες προσπάθειες των γηπεδούχων.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό.

Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος.

Κίτρινες:  60' Αλβάρες, 79' Σολάκης, 82' Μητρόπουλος / 25' Ανάκογλου, 48' Μουσικάκης, 50' Βοσκόπουλος.

Γκολ: 54', 63' Σολάκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Σκάρος (46' Καπετάνος), Αλβάρες, Ρόκας (46' Μπρέσκα), Ουμπίντες, Σολάκης, Μαρτίν (77' Μητρόπουλος).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Ανάκογλου, Μουσικάκης (50' Κάστρο), Ασλανίδης, Αμπουμπακάρι, Βοσκόπουλος, Παντελιάδης, Σουμπίνιο, Τάντιτς (46' Τριανταφύλλου), Νταλέ.


olympiakos volou panseraikos 1-0 goal solakis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου