Τελευταία Νέα

21/12/10

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 5-9 (πόλο)

        


Μπορεί οι πολίστες του Ολυμπιακού να αποφάσισαν να αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό λίγες ώρες πριν το πρώτο σπριντ της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών, ωστόσο δεν χαρίστηκαν στους αντιπάλους τους. Οι ερυθρόλευκοι κατέβαλαν εύκολα την όποια αντίσταση των πράσινων με 9-5 και έδειξαν ότι παρά τα προβλήματα παραμένουν το μεγάλο αφεντικό (και) στο φετινό πρωτάθλημα.



Τις 61 συνεχόμενες νίκες εφτασε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Επικράτησε 9-5 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας οι "ερυθρόλευκοι", για το γεγονός ότι η διοίκηση του ερασιτέχνη τους χρωστάει χρήματα των τελευταίων 2.5 χρόνων, πέταξαν τα σκουφάκια τους στο νερό μετά το τέλος του αγώνα σε μια καθαρά συμβολική κίνηση.




Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την αποχή τους μετά το τέλος του ντέρμπι, ενώ τον ίδιο δρόμο σχεδιάζουν να ακολουθήσουν και οι πολίστες του Παναθηναϊκού. Τον αγώνα παρακολούθησε ο νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς.

Παρά τις απουσίες στην άμυνα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-0 στην πρώτη περίοδο. Οι γηπεδούχοι που είχαν την υποστήριξη περίπου 500 φιλάθλων τους μείωσαν στα δύο γκολ (2-4) στο ξεκίνημα του δεύτερου οκτάλεπτου.

Το μοναδικό που κατάφεραν οι "πράσινοι" ήταν να μειώσουν τη διαφορά στην τελευταία περίοδο με τα τέρματα των Τσόκα και Ζάχου Αφρουδάκη.

Δεληγιάννης: "Δεν είμαστε καραγκιόζηδες"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης επιβεβαίωσε ότι αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας σε Ελλάδα και Ευρώπη που συμμετέχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, περιμένοντας να βρεθεί μια λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

"Δεν είμαστε καραγκιόζηδες, ούτε παίζουμε παιχνίδια στην πλάτη των άλλων. Εμείς οι αθλητές πονάμε για τον Ολυμπιακό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν οι νεότεροι παίκτες στην ομάδα που δεν έχουν χρήματα για τα καθημερινά έξοδα τους", υποστήριξε ο διεθνής τερματοφύλακας και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθούν οι παίκτες δικαστικά.

Από ότι φάνηκε από τα λόγια του οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 0-3, 2-0.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Ζ.Αφρουδάκης 2, Γ.Αφρουδάκης , Τσόκας, Καφετζόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάτερος): Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2, Βλοντάκης, Ντόσκας , Χρ. Αφρουδάκης , Θεοδωρόπουλος , Μπλάνης.

Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)
1.Ολυμπιακός 17β. (76-31)

2.Χίος 16 (65-35)

3.Πανιώνιος 16 (65-41)

4.Παναθηναϊκός 13 (45-34)

5.Βουλιαγμένη 12 (52-35)

6.Εθνικός 9 (59-52)

-.Π.Φάληρο 9 (52-49)

9.ΝΟ Λάρισας 3 (48-57)

-.ΝΟ Καλαμακίου 3 (39-71)

-.ΝΟ Πατρών 3 (24-61)
12.ΝΕ Πατρών 0 (28-90).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου